Der kom det frem at Torgeir Bjarmann er klubbens nye mann. 51-åringen starter 1. mai.
Bjarmann har tidligere vært sportssjef i Lyn og Lillestrøm. De siste årene har han vært agent med fokus på unge spillere. Han har sånn sett sittet på begge sidene av forhandlingsbordet.
Eliteserien
Høydramatiske sluttminutter i Skien da Odd slo Glimt
17 TIMER SIDEN
– Det er mange årsaker til at jeg ville ta over. Jeg kjenner klubben godt fra før, kjenner mange personer som involvert og jobber internt her: Toppledelsen, Jon (daglig leder Tunold) og trenerappraratet rundt A-laget, sier Bjarmann på pressekonferansen.
Stabæks nye sportslige leder sier han har god oversikt over klubben og dens historie. Her inkluderer han også akademiet.
Nå etterfølger han Inge Andre Olsen.
– Han har gjort en strålende jobb for Stabæk og er Stabæk-legende. Det trigger meg veldig, sier Olsens erstatter, og sier han håper han skal gjøre det enda bedre enn sin forgjenger.
Bjarmann forteller til Eurosport.no at han ikke vil fortsette med virksomheten som agent. Den tidligere LSK-sportssjefen har hatt talentfulle spillere blant annet i OBOS-ligaen.

Erstatter Olsen

Like før jul ble det klart at Inge Andre Olsen gir seg i Stabæk etter 22 år. 42-åringen har tatt over som sportssjef i danske Aalborg. Enn så lenge jobber han fra Norge som følge av koronaviruset, men etter hvert skal han flytte til Danmark.
Olsen sier han måtte gå flere runder med seg selv før han tok avgjørelsen.
– Jeg har tenkt mye over det nå, så det er en veloverveid beslutning. Stabæk er i en veldig fin situasjon. Nå er folk tilbake som vet hva Stabæk handler om. Janne er der og nå er også Petter Belsvik tilbake, sa han til Eurosport.no i desember.
– Følelsene mine for Stabæk og de menneskene jeg har blitt så glad i, de er tøffe. Det har vært vanskelig og mange tanker i hodet. Jeg har hatt flere runder med meg selv, sier han.
Olsen har hele tiden vært klar på at han vil hjelpe klubben i å finne sin egen erstatter. Nå er det altså på plass.
Se oppsummeringen av Olsens tid i Stabæk her:

Indre bane i karantene: Inge André Olsens elleville historier fra 22 år i Stabæk

Eliteserien
Sen scoring sikret seieren for Jerv
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Terminerer kontrakten – klar for ny klubb
I GÅR PÅ 12:23