• Mandag kveld stenger overgansvinduet, og fra klokken 19.00 kan du følge alt som rører seg i siste timene av vinduet. Se Eurosports Deadline Day-sending på Dplay og Eurosport Norge!
Brann - Molde 1-2
Daouda Bamba hadde ikke scoret ett eneste mål før pause denne sesongen. I tillegg til den begredelige omgangsstatisikken til ivorianeren, er Bamba også den spilleren som scorer færrest mål basert på forventede scoringer. Det italienske selskapet Wyscout har regnet seg fram til at Bamba burde ha scoret 11.81 mål så langt denne sesongen, men 25-åringen stod kun med fem nettkjenninger før kveldens kamp på Brann stadion.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Mot Molde så det ikke ut til at Bamba brydde seg nevneverdig om statistikken, for allerede etter 14 minutter dunket ivorianeren inn reduseringen. En nydelig scoring av Bamba, men en desto finere målgivende pasning fra Fredrik Haugen, som på elegant vis sendte ballen mellom Molde-stopperne og i beina på den rødkledde kollegaen.
– Det er magi, den pasningen til Fredrik Haugen, konstaterte Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson i Fotball Direkte, idet reprisen av scoringen rullet over skjermen.
Se hva Eirik Hestad sa etter at 2-1-seieren var et faktum. Saken fortsetter under videoen.

Første borteseier i Eliteserien siden 19. juli: – Helt magisk

– Tre viktige poeng

Men Bambas scoring var ikke den første nettsusen de fremmøtte på Brann stadion fikk servert i den første omgangen. Kun minuttet før spissen dunket inn ballen bak Andreas Linde, hadde Eirik Hestad sendt fjorårets seriemestere i føringen.
Til tross for at det tidvis kunne se ut som at Brann fikk med seg poeng mot Erling Moe og Molde, maktet de blåhvite fra Møre og Romsdal omsider å dra i land en svært etterlengtet trepoenger. Kun fem minutter før slutt var Ruben Kristiansen svært uheldig og satt ballen i eget nett, og sikret dermed seier for Molde i Bergen. Seieren er Moldes første seier på de siste seks bortekampene i Eliteserien.
– Tre utrolig viktige poeng til Molde, understrekte Jonsson i studio.
Eirik Hestad var sentral i Moldes første borteseier siden moldenserne slo Stromsgodset på Marienlyst 19. juli.
– Dette var magisk. Vi har jobbet hardt og lenge, så dette var veldig viktig, sa Moldes målscorer etter kampslutt.

Fem poeng ned til kvalik

Fredrik Haugen leverte en god kamp for Brann, men mannen som fikk spille i tierrollen under søndagens oppgjør på Stadion, måtte rusle slukøret av banen med nye null poeng i sekken.
– Vi er rett og slett for dårlige til å sette sjansene våre i dag. Periodevis henger vi godt med, men det er det siste lille vi må jobbe med, sa en skuffet Haugen til Eurosport etter kampslutt.
Brann har nå lagt bak seg en skremmende rekke kamper uten seiere. Inkludert søndagens batalje i Bergen, har de rødkledde vestlendingene kun vunnet to av sine siste 13 seriekamper. Siden Kåre Ingebrigtsen tok over Brann-skuta, står laget kun med èn seier på sju kamper.
Brann ligger foreløpig på 10. plass, med kun fem poeng ned til Start på kvalik. Neste kamp er mot et desperat Mjøndalen-lag på Consto arena – like etter en noget etterlengtet landslagspause for Ingebrigtsens gutter.

Slik stilte lagene

Brann (4-2-3-1): Opdal - Tveita, Kolskogen, Fjoluson, Kristiansen - Strand, Barmen - Taylor, Haugen, Grøgaard - Bamba
Molde (4-2-3-1): Linde - Holmgren Pedersen, Gregersen, Ellingsen, Haugen - Aursnes, Hussain - Brynhildsen, Hestad, Eikrem - Ohi

Se høydepunktene: Selvmål sørget for etterlengtet borteseier for Molde

Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38