Det er også veldig aktuelt å fortsette samarbeidet, slik også Sarpsborg Arbeiderblad har omtalt tidligere.
– Det er en spiller vi ønsker å ha i klubben, bekrefter sportssjef Thomas Berntsen til Eurosport.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
I GÅR PÅ 14:19
Den tidligere Malmö-profilen fikk derimot kun fem kamper for sarpingene i 2020, men nå vurderer klubben å hente tilbake den svenske 32-åringen.
Rett før helgen fortalte Berntsen at to gamle kjenninger i Dyrestam og Molins begge er aktuelle for en retur, men at Molins ikke var like nærstående som førstnevnte, der det kunne skje noe i løpet av et par dager.
Så ble da også Dyrestam presentert i helgen.
– Molins er litt lenger unna. Han er først nødt til å få orden på fysikken sin. Han er på ingen måte noen lathans, men han fikk litt problemer med baksiden av lårene sine, sier Berntsen.
Han forteller om en god dialog med den tidligere Malmö-helten.
– Så vi får se om han får stabilisert det. Vi gjorde et veldig fint bekjentskap med ham da han var her, men det hjelper ikke så mye hvis han må være mye på sidelinjen. På sitt beste er han definitivt en god spiller.
Planen var å hente en forsvarsspiller og en til to angrepsspillere. Dyrestam bekler den førstnevnte rollen, mens Molins altså fort kan bli en av to eventuelle angrepsspillere.
– Vi har en bra og balansert tropp, og med mye ungt og lokalt. Henter vi flere, kan vi bli litt tunge fremover i banen. Vi trenger ikke å sende noen av gårde, men ønsker også å tilby alle best mulig treningshverdag. Hvis vi plutselig er i en situasjon der det ikke er plass til alle når vi spiller elleve mot elleve, kan det kanskje være det beste for spillerne, sier Berntsen og legger til:
– Men vi er i en økonomisk situasjon der vi ikke trenger å gjøre noe som helst ut.
Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
I GÅR PÅ 08:33
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
I GÅR PÅ 06:25