Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad er Sarpsborg 08 på jakt etter signaturen til både stopper Mikael Dyrestam og til den erfarne spisskjempen Guillermo Molins. Begge to spilte for klubben i fjor høst, men hadde kun kontrakt ut 2020.
Mikael Dyrestam ser ut til å være nærmest en overgang til sarpingene, for ifølge lokalavisen signerer den svensk-guineiske forsvarsspilleren for 08 innen kort tid. Nyheten om Dyrestams ankomst kommer kun noen få dager etter at laget, som endte på 12. plass i fjor, sikret seg stopper og tidligere FKH-spiller Ben Karamoko.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
I GÅR PÅ 14:19
Sportssjef Thomas Berntsen bekrefter at klubben per nå jobber med to spillere, men ønsker ikke å si noe om hvilke spillere det dreier om.
– Jeg ønsker ikke å kommentere for mye om hvilke spillere som vi har i kikkerten lengst der framme, mye på grunn av disse koronaproblemene. Vi jobber hele tiden for å løse dette, og det kan skje raskt og kanskje ta litt lengre tid, sier han til SA.
Eurosport har vært i kontakt med Thomas Berntsen, men sportssjefen ønsker ikke å kommentere saken torsdag kveld.
Mange sperret opp øynene da Sarpsborg 08 dro Guillermo Molins opp fra hatten i fjor høst. Den tidligere Malmö-profilen fikk derimot kun fem kamper for sarpingene i 2020, men nå jobber klubben med å hente tilbake den svenske 32-åringen.
– Jeg kan bekrefte at Guillermo Molins fortsatt er aktuell for å komme tilbake, men her er ingen ting spikret fortsatt. Vi har også andre vi jobber med for øyeblikket, sier Berntsen videre.
Sarpsborg 08 har allerede hentet Ibrahima Konè og Rashad Muhammed dette vinduet, i tillegg til at de har Steffen Lie Skålevik og Mustafa Abdellaoue i troppen.
Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
I GÅR PÅ 08:33
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
I GÅR PÅ 06:25