Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland om Horneland-exiten: – Det er trist. Han har vært en fantastisk leder for oss

Oppdatert 26/06/2020 klokken 12:35 GMT+2

Even Hovland møtte Eurosport i forkant av fredagens RBK-trening.

Even Hovland

Foto: Eurosport

  • Se Brann – Rosenborg søndag 20.30 på Dplay og Eurosport Norge. Få tilgang her!
Even Hovland var førstemann til å ankomme fredagens Rosenborg-trening, bare noen timer etter at det ble klart at Eirik Horneland er ferdig i klubben.
– Det er trist at det ble sånn. Det er ingen som ønsker at dette skulle bli utfallet. Så får vi se hva som skjer videre, sier Hovland til Eurosport.
– Forstår du at det gikk som det gikk?
– Når man ikke får resultater, er dette en del av fotballen. Det er jo ingen i verken spillergruppa eller rundt klubben som ønsket at det skulle bli sånn. Det er skuffende at vi ikke har levert godt nok til å hjelpe trenerteamet å få de resultatene vi hadde trengt.
– André Hansen sa han syntes synd på Horneland i garderoben i går. Hva tenker du om det?
– Han har vært en fantastisk leder for oss, og det er synd vi ikke har fått resultater. Vi hadde en positiv vinter etter et trøblete fjorår, og så lyst på det. Så klarer vi ikke få det ut i kamp. Det er skuffende. Vi må legge oss like flate for at resultatene har uteblitt. Vi må score mål og stoppe motstanderen. Det er en helhet – det er ikke en mann sin skyld.
– Du sier det så bra ut vinter, men så knøt det seg plutselig. Hva har skjedd?
– Det vanskelig å si hva problemet er. Hadde vi visst det, så hadde vi løst det. Vi har sett mye bedre ut på trening, men har ikke fått det ut i kamp. Det er skuffende. Det er vanskelig å si hva man kunne gjort annerledes, men det har ikke lyktes, og det er skuffende.
– Kan det bli en utløsning mot Brann nå?
– Det er vanskelgi å spekulere i. Vi vet vi må ha poeng. Vi skulle helst hatt det i går også, så det er ikke noen forskjell sånn sett.
– Trond Henriksen er vel den mest aktuelle kandidaten til å ta over foreløpig, men hvem tenker du at du vil ha som kandidat på sikt?
– Det spekulerer jeg ikke i. Det er klubben som styrer med det. Vi må bare levere både på trening og i kamp for at vi skal komme oss opp igjen dit vi skal være.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame