– Per har trent godt denne uken, og er aktuell for søndagens kamp. Endelig beslutning tas imorgen, sier medisinsk koordinator, Haakon Schwabe, til Eurosport.no.
Ventetiden for Trondheims-publikummet kan være over. Per Ciljan Skjelbred har denne uken trent for fullt siden og allerede søndag kan han være tilbake i Rosenborg-laget når de gjester Haugesund.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Midtbanespilleren har slitt med en vond legg som har holdt ham ute siden trønderen meldte overgang til Rosenborg fra Hertha Berlin i sommer.
Skjelbred selv sier i et intervju med Rosenborgs hjemmeside, at han håper å være helt friskmeldt snart og at han nok ikke er langt unna å kunne ikle seg Rosenborg-drakten igjen.
– Vi jobber hver dag for at det skal bli bedre. Så får vi se først med kampen på søndag på hvordan vi gjør det. Jeg har fått en god trening i dag og så får vi se om det kommer en reaksjon imorgen, sier Skjelbred til rbk.no.
Midtbanespilleren påpeker at han ikke er helt i kampform ennå. Etter noen uker i Trondheim begynner å komme inn i gruppen, men sliter litt med navn.
– Det er alltid kjekt å bli kjent med nye folk, men det tar litt tid. Jeg er ikke så flink med navn, slik at det blir litt roting med det. Så tar det litt tid å bli kjent med de på banen også. Styrker og svakheter til enkelte med tanke på relasjoner, hvordan folk vil ha ball og slikt, sier Skjelbred.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Mener RBK er på feil spor: – Prøver å etterskape en suksess de hadde for mange år siden

Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55