• Se Molde - Rosenborg søndag fra klokken 19:00 på discovery+
Nidaros skriver tirsdag ettermiddag at Kjetil Knutsen «tygger på et tilbud fra Rosenborg».
Etter det avisen kjenner til, har Knutsen fått et tilbud om en lengre kontrakt enn de forrige trenerne i Rosenborg. Knutsen skal også ha fått et tilbud om ny kontrakt med Bodø/Glimt, skriver de videre.
Eliteserien
Bakke om Åsen-kontrakt: – Lettere å bygge rundt en slik brikke
2 TIMER SIDEN
De hevder også at Knutsen har fått grønt lys om å ta med seg assistenttrener Morten Kalvenes sørover, og at det nå kun er signaturen som mangler.
Discovery har vært i kontakt med Bodø/Glimt, men verken Kjetil Knutsen eller noen andre i klubben ønsker å kommentere saken.
Nyheten fra Trondheim kommer kun noen få timer etter at Bergensavisen informerte om at Brann hadde tatt kontakt med Kjetil Knutsen for kort tid siden. Dette skal ha vært andre gang bergensklubben henvendte seg om Knutsen.
Glimt-treneren avviser frieriet fra hjembyen og utelukker at han blir Brann-trener i 2022.
I forrige uke lanserte Discovery-ekspert Joacim Jonsson sin «shortlist» for den ledige trenerjobben i Rosenborg. Der var Kjetil Knutsen på plass som den store favoritten, mens trenerduoen Kim Bergstrand/Thomas Lagerløf og Jens Gustafsson var de andre.
«Glimt-treneren er en ubestridelig ener på denne listen og signerer han for RBK vil han bli den best betalte treneren noensinne i norsk fotball. Han kan nærmest selv bestemme hvilken lønn han skal ha», skrev han.
Den ettertraktede Bodø/Glimt-treneren ble også nevnt som en mulig erstatter for Daniel Farke i Premier League-klubben Norwich tidligere i høst, men «The Canaries» endte til slutt på Dean Smith. Frank Lampard ble også nevnt, men han trakk seg ut av forhandlingene.
  • Se Bodø/Glimt - Lillestrøm søndag fra klokken 17:00 på TVNorge og discovery+
Eliteserien
Bekrefter avslåtte bud på landslagsuttatt stjerne-svenske
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Best i ligaen etter Bohinen-beslutningen: – Ikke styrt av SA eller Eurosport
I GÅR PÅ 18:59