Rosenborg har sagt at trenerjakten skal være klar før vi feirer jul. Med andre ord begynner det å nærme seg en avgjørelse, og jeg mistenker at det kun er grunnet Kjetil Knutsens situasjon at den ikke allerede er avklart.
RBK kommer til å vente i det lengste på Knutsen og det er selvsagt helt riktig. Glimt-trenerens siste måneder med suksess i Europa har gjort at RBK har fått hjertebank, og at det ikke lenger er like sikkert at han ender i Trondheim. Det har gjort at Rosenborgs liste har blitt nødt til å vokse seg større.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Det har blant annet vært møter med Hammarbys trener Miloš Milojević, men i følge mine kilder skal serberen trives svært godt i hovedstadsklubben og ikke interessert i en overgang til RBK per nå. Den serbiske treneren som gjorde suksess i Mjällby har gjort sakene sine ok i Hammarby. Jeg tror det er evnen til å utvikle og gi de unge spillerne sjansen som gjort at RBK fattet interesse for Milojević.
Nå tror jeg finaleheatet står mellom disse tre trenerne.
Saken fortsetter under videoen.

Dorsin om «ungdomsvinden»: – Vi nærmer oss der vi skal være

Kjetil Knutsen

Glimt-treneren er en ubestridelig ener på denne listen og signerer han for RBK vil han bli den best betalte treneren noensinne i norsk fotball. Han kan nærmest selv bestemme hvilken lønn han skal ha.
Jeg var helt overbevist for et par måneder siden at han ville havne i RBK, men de siste måneders suksess i Europa har gjort meg litt mer usikker. Det har vært spekulert i Norwich og kommer det klubber på banen i den størrelsen er det trolig at Knutsen vinker adjø til norsk fotball. Samtidig er nåløyet i Europa meget trangt og det er ikke sikkert at Knutsen får en europeisk klubb som kan konkurrere ut RBK på forutsetninger.
For kjenner vi Knutsen riktig må det være en pakke som stemmer for at bergenseren skal hoppe på. Hos Rosenborg er det naturligvis en enorm jobb som må gjøres, men her vet han at han vil få tid og «cart blanche».
Siden er selvsagt Bodø/Glimt også med i potten, og han føler nok en viss lojalitet til dem etter disse sesongene.

Kim Bergstrand/Thomas Lagerløf

To herrer sportssjef Dorsin kjenner godt, og det er 100% sikkert at disse to er på svenskens «shortlist».
Duoen har gjort stor suksess hos Djurgården. De vant SM-gull for to år siden, fulgt opp med en god sesong i fjor og dette året slåss de om gullet igjen. Det er begrenset hvor mye mer de kan oppnå hos «Järnkaminerna».
RBK er en større klubb med bedre forutsetninger. Duoen har vært meget gode til å sette sammen et lag raskt og få dem til å fungere. De er vant med å spille 4-3-3, og dessuten er de knalltøffe. De går ikke på akkord med noe, og det tror jeg er helt nødvendig hos RBK.
Lagerløf kjenner dessuten norsk fotball etter sin tid som spiller i Lyn.
Saken fortsetter under videoen.

Knutsen: – Abraham gikk vel for 400 millioner, så jeg er spent

Jens Gustafsson

Svensken fikk nylig sparken fra Hajduk Split, og det vil overraske meg om ikke Dorsin har vært på telefonen med han allerede.
Gustafsson kan 4-3-3, og selv om han har spilt en litt annerledes 4-3-3 med smale vinger, tror jeg dette kan passe dagens vinger hos RBK. I Gustafsson får trønderne mye mer enn en trener. Han har enorm oversikt over spillermarkedet, noe RBK trenger i sin lederstab.
Gustafsson er dessuten en meget god leder. Han har trent U21-landslaget i Sverige, og er vant med å gi unge spillere sjansen.
Sett denne?

Ble «sablet ned» av Noah Holm: – Får ta hevn mot RBK neste gangEliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51