Odds Egil Selvik er klar på at han denne sesongen ikke er interessert i å være et andrevalg i mål bak Sondre Rossbach.
22-åringen hevder overfor Nettavisen at Bodø/Glimt nå har et tredje bud som ligger inne på han som verken er akseptert eller avvist.
Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
19 TIMER SIDEN
– Det jeg vet er at det er blitt lagt inn bud fra Bodø/Glimt, og det er et bud som skal gjøre at Odd ikke går i minus på min overgang. Nå har det skjedd mye i Odd, også med tanke på korona, så andre ting har blitt prioritert, sier Selvik.
Det budet er ukjent for sportssjef Tore Andersen.
– Jeg er ikke kjent med at det er noe bud inne, sier Odd-sportssjefen til Eurosport.no.

Benken venter trolig: – Uaktuelt å vente

Veien til spilletid ville vært en helt annen dersom Odd hadde solgt Sondre Rossbach, men lite tyder på at det kommer til å skje. I øyeblikket har de ikke noen bud på han, sier Andersen.
– Ikke meg bekjent. I dette gamet er det ikke bestandig at de går til meg først, men jeg er ikke kjent med noe konkret interesse på Rossbach, sier han.
Den situasjonen er Selvik klar over og mener det taler for at han bør dra til Glimt som forrige sesong så Ricardo Friedrich forsvinne.
– Sondre Rossbach er ikke på vei noe sted, og spesielt ikke grunnet korona. Da må jeg vente til neste vinter eventuelt, og det er ikke aktuelt for meg, Når jeg kan spille for Bodø/Glimt så ønsker jeg å ta den muligheten, sier Selvik til Nettavisen.
– Jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til dette, jeg skjønner at Odd vil beholde meg. Men de bremser meg og min utvikling.

Ingen permitterte spillere

Torsdag formiddag har ikke Odd permittert noen av spillerne, men Andersen sier at de er forberedt på at det kan skje noe.
Et av de store diskusjonstemaene de siste dagene er Eliteserie-spilleres mulighet til å si opp sin avtale og gå vederlagsfritt til en annen klubb dersom de blir permittert.
– Vi må tenke på alle ting med eventuelle permitteringer. Alt det må klargjøres og kartlegges, så vi vet hva vi gjør, sier han.
– Er du bekymret for at Selvik sier opp sin avtale hvis han blir permittert?
– Jeg vet ikke om bekymret er riktig å si i disse tider. Det er andre ting vi bør være mer bekymret for enn det. Det er sånn at enhver klubb ønsker å ta vare på spillerne sine. Spillerne er verdifulle for Odd, sier Andersen, og understreker at han svarer generelt og ikke om Selvik.
– Det er mange som vil ha mer spilletid. Det synes jeg er bra, legger han til.

Kritisk til kommunikasjonen: – Svært uheldig

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson er kritisk til at Odd har en spiller som så tydelig vil bort og mener det ikke er første gangen det skjer i klubben.
– De har dårlig kommunikasjon innad. Det har skjedd flere ganger tidligere. Først og fremst har de et kommunikasjonsproblem i klubben. Det har kommet frem gang på gang at det er misfornøyde spillere i klubben. Det er svært uheldig for Odd, mener Jonsson.
Eksperten har tidligere blogget om hvordan han mener klubbene bør løse permitteringen.
– Det vil ikke være kollegialt av Glimt å hente han. De verdiene har ikke Glimt. Det kan jeg ikke forstå at blir en case, sier han.
Samtidig reagerer han på at Odd ikke har lært av fortiden når det kommer til å selge keepere. Viljar Myhra kunne forlate Odd gratis for under to år siden.
– Odd har forsøkt å selge Rossbach i mange år, men de klarer det ikke. Sannsynligheten for at Rossbach skal bli solgt er ikke stor. Man kan ikke komme med lovnader, sier Jonsson.
– De hadde samme situasjon med Myhra. Det er merkelig. De må være våkne på det området der, sier han.

INDRE BANE I KARANTENE: Moe og Jönsson om overgangsvindu, permittering og treningshverdag

Eliteserien
Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver
I GÅR PÅ 13:18
Eliteserien
Trosser kapteinen: – Han kapper av meg hodet om jeg svarer feil, men ...
I GÅR PÅ 13:14