• Se Brann - Viking på discovery+, torsdag klokken 18:00!
Ruben Kristiansen kom til Brann midt i 2015-sesongen, men har flere ganger vært nær exit. Tilbake i 2018 skrev Eurosport om at det ble «gjort helomvending» og at Kristiansen likevel ikke var ferdig i Brann.
Også før inneværende sesong så det ut til at det var slutt for backen på Stadion. Han var vraket og avskiltet av Kåre Ingebrigtsen i fjor høst, men tilbake på laget da alvoret begynte.
Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
26 MINUTTER SIDEN
Ifølge brann.no – som formidler nyheten om kontraktsforlengelsen – er Kristiansen denne sesongen den spilleren i Brann som har vært på banen i flest minutter i Eliteserien, og har spilt i alle lagets 32 kamper så langt.
– Jeg er veldig glad for at jeg får representere Brann i ett år til, sier Ruben Kristiansen til brann.no, etter å ha forlenget med klubben for tredje gang.
Han skrev nemlig nye avtaler både i 2018 og i 2020.
Siden ankomsten til Bergen har den tidligere Tromsø- og Vålerenga-spilleren vært på banen i 162 kamper for Brann.
Den nye kontrakten varer ut 2022.
– Ruben har vært en stabil spiller for oss i årets sesong. Til tross for at han er blant de mest erfarne i troppen, er han blant dem som tåler kampprogrammet best. Vi er veldig fornøyd med at han blir med videre, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank

Eliteserien
Skeptisk til Rosenborgs «plan B»: – Gambling på høyt nivå
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Krever gressbytte for å bli værende: – Klubben må legge til rette for spillerne
3 TIMER SIDEN