Fotball
Eliteserien

Har terminert kontrakten – på jakt etter ny klubb

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Olav Øby

Foto: Scanpix

AvStein-Erik Stormoen
28/06/2020 på 13:51 | Oppdatert 28/06/2020 på 13:52

Det ble med tre kamper i Eliteserien for KBK på Olav Øby forrige sesong. Nå er han og klubben enige om å avslutte forholdet.

  • Se Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay. Sikre deg tilgang her!

Han spilte for KFUM Oslo i OBOS-ligaen frem til og med august forrige sesong, men ble så hentet til Elitserien og Kristiansund for andre gang.

Eliteserien

Ignorerte gamlesjefens ros: – Vanskelig å ta til seg med tanke på behandlingen jeg fikk

FOR 2 TIMAR SIDAN

Der ble det ikke helt som 25-åringen ønsket, og nå er papirene signert og han har pakket flyttelasset og reist hjem til Oslo.

– Jeg har følt at jeg burde hatt mer spilletid enn jeg har fått, og når det ikke er tilfellet er det bedre å fortsette karrieren et annet sted, bekrefter Øby til Eurosport.

Han understreker at det ikke er noen vonde følelser mellom partene.

– Det har vært skuffende, for jeg har følt at jeg har vært på nivå og god på trening. Jeg mener jeg er god nok til å spille i Eliteserien, men så er det ikke blitt de kampene jeg håpet på. Så da er det fint at jeg og klubben kan skilles som venner.

– Ja, for dere er fortsatt venner?

– Ja, det har vært en fin dialog hele veien. Klubben har respektert meg og mitt valg, selv om det har dratt ut litt. Men når jeg ikke er i troppen engang, er det på tide å lete etter andre muligheter.

For Øby er ambisjonene å spille på så høyt nivå som mulig, og han er fast bestemt på å etablere seg på øverste nivå. Men han er også innstilt på at han kanskje må ta turen nedom OBOS-ligaen igjen for å få det til på sikt.

– Jeg har takket nei til Fredrikstad flere ganger. Jeg har også vært i kontakt med flere OBOS-lag som er interesserte, så det blir spennende å se hva det ender opp med. Jeg ønsker en avklaring så raskt som mulig, sier 25-åringen.

Og selv om Eliteserien allerede er godt i gang, og OBOS-starten er rett rundt hjørnet, mener han at han vil ha mye å tilføre.

– Enorm dedikasjon og energi, og jeg er god med ball og en god pasningsspiller, sier Øby kontant.

Han har tidligere også spilt for Sarpsborg 08, Strømmen, Kongsvinger og Follo.

Kan ha vært Børvens siste Odd-kamp: – Håper på en god løsning med Rosenborg

00:02:23

Eliteserien

Scoret sitt første RBK-mål: – Vi er massive

FOR 12 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Svarte på tiltale etter vrakingen: Rosenborg scoret tre mål på ett kvarter

FOR 12 TIMAR SIDAN
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen