Populære sporter
All sport
Vis alt

Har terminert kontrakten – på jakt etter ny klubb

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 28/06/2020 klokken 15:52 GMT+2

Det ble med tre kamper i Eliteserien for KBK på Olav Øby forrige sesong. Nå er han og klubben enige om å avslutte forholdet.

Olav Øby

Foto: Scanpix

Han spilte for KFUM Oslo i OBOS-ligaen frem til og med august forrige sesong, men ble så hentet til Elitserien og Kristiansund for andre gang.
Der ble det ikke helt som 25-åringen ønsket, og nå er papirene signert og han har pakket flyttelasset og reist hjem til Oslo.
– Jeg har følt at jeg burde hatt mer spilletid enn jeg har fått, og når det ikke er tilfellet er det bedre å fortsette karrieren et annet sted, bekrefter Øby til Eurosport.
Han understreker at det ikke er noen vonde følelser mellom partene.
– Det har vært skuffende, for jeg har følt at jeg har vært på nivå og god på trening. Jeg mener jeg er god nok til å spille i Eliteserien, men så er det ikke blitt de kampene jeg håpet på. Så da er det fint at jeg og klubben kan skilles som venner.
– Ja, for dere er fortsatt venner?
– Ja, det har vært en fin dialog hele veien. Klubben har respektert meg og mitt valg, selv om det har dratt ut litt. Men når jeg ikke er i troppen engang, er det på tide å lete etter andre muligheter.
For Øby er ambisjonene å spille på så høyt nivå som mulig, og han er fast bestemt på å etablere seg på øverste nivå. Men han er også innstilt på at han kanskje må ta turen nedom OBOS-ligaen igjen for å få det til på sikt.
– Jeg har takket nei til Fredrikstad flere ganger. Jeg har også vært i kontakt med flere OBOS-lag som er interesserte, så det blir spennende å se hva det ender opp med. Jeg ønsker en avklaring så raskt som mulig, sier 25-åringen.
Og selv om Eliteserien allerede er godt i gang, og OBOS-starten er rett rundt hjørnet, mener han at han vil ha mye å tilføre.
– Enorm dedikasjon og energi, og jeg er god med ball og en god pasningsspiller, sier Øby kontant.
Han har tidligere også spilt for Sarpsborg 08, Strømmen, Kongsvinger og Follo.
picture

Kan ha vært Børvens siste Odd-kamp: – Håper på en god løsning med Rosenborg

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame