Det har regelrett vært en umulig oppgave for Aleksander Foosnæs å ta opp kampen med Fredrik André Bjørkan på venstrebacken til Bodø/Glimt. Foosnæs endte med 210 minutter på banen for seriemesterne i Eliteserien 2020, mens Bjørkan spilte samtlige 30 seriekamper fra start.
Bodø/Glimt tilbringer fortsatt oppkjøringen på Marbella, men for Foosnæs er det nå dags for å returnere til kaldere omgivelser i Bodø. Det skriver Avisa Nordland.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
– Jeg ser på en mulighet for å finne en plass hvor jeg får spille mer fotball enn hva jeg har gjort i Glimt. Jeg har hatt en dialog med klubben lenge, og det er spilletid som gjelder i den alderen jeg er. Det er ingen hemmelighet, sier backen til avisen, og påpeker samtidig at det enn så lenge ikke er noe konkret på bordet.
Aleksander Foosnæs har gått gradene i Trondheim, der han fra 2014 til 2020 spilte for Ranheim - deriblant i OBOS-ligaen.
I tillegg til at Foosnæs nå ser ut til å forlate Aspmyra, erkjenner Glimt-trener Kjetil Knutsen at de jobber med å låne ut flere ungutter.
– I første omgang jobber vi med utlån for Marcus (Andersen), Adan (Hussein), Ask (Tjærandsen-Skau) og Runar (Hauge). Vi prøver å finne gode løsninger for dem, sier Knutsen til AN.
Tidligere denne uken ble det klart at 18-åringen Elias Hoff Melkersen lånes ut fra Glimt til Ranheim den kommende sesongen.
Sett denne?

Slik rangerer Helland LSK-fansen

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33