Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-spiller reist hjem fra Spania – ser etter ny klubb

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 13/03/2021 klokken 17:16 GMT+1

Lørdag forlot Glimt-back Aleksander Foosnæs spillerhotellet i Spania, og satte kursen mot Norge.

Glimt-spiller Aleksander Foosnæs i duell med Vålerengas Aron Dønnum.

Foto: NTB

Det har regelrett vært en umulig oppgave for Aleksander Foosnæs å ta opp kampen med Fredrik André Bjørkan på venstrebacken til Bodø/Glimt. Foosnæs endte med 210 minutter på banen for seriemesterne i Eliteserien 2020, mens Bjørkan spilte samtlige 30 seriekamper fra start.
Bodø/Glimt tilbringer fortsatt oppkjøringen på Marbella, men for Foosnæs er det nå dags for å returnere til kaldere omgivelser i Bodø. Det skriver Avisa Nordland.
– Jeg ser på en mulighet for å finne en plass hvor jeg får spille mer fotball enn hva jeg har gjort i Glimt. Jeg har hatt en dialog med klubben lenge, og det er spilletid som gjelder i den alderen jeg er. Det er ingen hemmelighet, sier backen til avisen, og påpeker samtidig at det enn så lenge ikke er noe konkret på bordet.
Aleksander Foosnæs har gått gradene i Trondheim, der han fra 2014 til 2020 spilte for Ranheim - deriblant i OBOS-ligaen.
I tillegg til at Foosnæs nå ser ut til å forlate Aspmyra, erkjenner Glimt-trener Kjetil Knutsen at de jobber med å låne ut flere ungutter.
– I første omgang jobber vi med utlån for Marcus (Andersen), Adan (Hussein), Ask (Tjærandsen-Skau) og Runar (Hauge). Vi prøver å finne gode løsninger for dem, sier Knutsen til AN.
Tidligere denne uken ble det klart at 18-åringen Elias Hoff Melkersen lånes ut fra Glimt til Ranheim den kommende sesongen.
Sett denne?
picture

Slik rangerer Helland LSK-fansen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame