Blant annet ESPN har meldt at den japanske klubben Nagoya Grampus har lagt inn et bud på Kasper Junker og at samtaler mellom Glimt og dem er pågående. Dette stemmer ikke, sier daglig leder i Glimt Frode Thomassen.
– Det var japansk interesse rundt han i januar, men vi har ikke hatt noen dialog. Det har ikke vært noen utvikling i den retningen. Jeg vet ikke hvor disse rapportene om at vi har kontakt med klubber kommer fra.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
– Nå er vi midt i pre-season, så vi har ikke tankene på annet enn at han spiller for oss. Det tror jeg ikke Kasper har heller. Vi får vurdere ting til sommerens vindu igjen.
– Forventer dere nå at Junker er 100 prosent innstilt på å levere for Glimt når sesongen starter?
– Det ser fint ut nå. Vi opplever at vi har lagt uenighetene bak oss og at vi er på en bra plass.
Thomassen sitter selv i Bodø og jobber som vanlig med det administrative, mens selve laget er i Spania på en mye omtalt treningsleir. Den forlenget de nettopp med to uker. Rapportene den daglige lederen har fått derfra er positive.
– Status er veldig fin. Han trener normalt med gruppa og spiller kamper som normalt. Vi har fortsatt ikke snakket med klubber eller hatt noen bud.
Slik det ser ut kan det altså være sommervinduet som blir aktuelt for Kasper Junker, hvis han fortsatt ønsker å realisere drømmen om å gå til en enda større klubb. Men prognosene for markedet framover er ikke lette å forutse.
– Koronasituasjonen påvirker jo overgangssituasjonen i hele Europa. Det gjorde jo også Brexit. Vinterens vindu var et spesielt et, sier han.
– Så får vi se hvordan det slår ut i sommer. Det er umulig å spå nå. På ett eller annet tidspunkt må ting snu. Samtidig er det mange klubber som sliter økonomisk i Europa.
Saken var en annen ved slutten av forrige sesong:

Årets toppscorer Junker er het på markedet: – Det er masse forespørsler

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33