SARPSBORG / OSLO (Discovery):
HamKam-trener Kjetil Rekdal var blitt nevnt som en mulig kandidat for hovedtrener-jobben i Sarpsborg 08 – som søndag gikk til Lars Bohinen.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
15 TIMER SIDEN
Da Discovery snakket med den tidligere landslagskapteinen på Åråsen etter treningskampen der torsdag, var talen klar. Rekdal, som har kontrakt også ut neste sesong på Hamar, mente det var uaktuelt å bytte beite.
– Det er bare lagt stein dødt. Om jeg hadde blitt spurt, hadde jeg takket nei, sa Rekdal.
– Jeg holder på her i HamKam, og skal jeg gå til en annen klubb, må det – med all respekt til Sarpsborg, for det er ikke noe galt med dem – være høyere opp. For meg ville det blitt et steg til siden, og om jeg skal gå, skal det være et steg opp, begrunnet han det med.
(Artikkelen fortsetter under):

Slo tilbake: – Viktig å se at Sarpsborg 08 er en av storklubbene i Norge nå

Da sportssjef Berntsen leste artikkelen «Sarpsborg 08 helt uaktuelt for Rekdal: – Ikke et steg opp», ga han svar på tiltale. På bildet som var valgt, er Rekdal ikledd en sort caps med logoen til OBOS - ligaen HamKam spiller i.
– Klarer ikke Kjetil Rekdal å lese hva som står på capsen sin? Men ting er ikke for evig, han kan jo få rett når han styrer Kamma opp i Eliten igjen ... skrev Berntsen på Twitter.
Hos Rekdal selv falt også svaret fra Berntsen i god jord:
– Det svaret likte jeg, god humor fra Thomas, sier HamKam-treneren til Dagbladet.
Rekdal var neppe veldig aktuell til jobben, og søndag kunne Berntsen fornøyd presentere det som han omtaler som hovedsporet gjennom hele prosessen, Lars Bohinen.
(Artikkelen fortsetter under Bohinen-intervjuet):

Har vært på hugget i månedsvis: – Av og til blir du litt motløs

Dermed gikk til en annen tidligere «Drillos»-helt enn Rekdal. På pressekonferansen lyser Berntsen opp da Discovery tar opp svaret hans til «Kamma»-sjefen.
– Det lyste greit av den logoen der på det bildet, sier han med et stort smil.
– Men fra spøk til spøk, den overskriften der var nok dratt litt ut av konteksten. HamKam er en gammel storklubb, men det er viktig å se at Sarpsborg 08 er en av storklubbene i Norge nå, fortsetter Berntsen og begrunner:
– Vi har vært syvende lengst i Eliteserien, vi har vært i to cupfinaler, vi har tatt medalje i Eliteserien og vært i gruppespill i Europa. Så det kan nok hende, akkurat slik det har sett ut de siste ti årene i norsk fotball, at Sarpsborg 08 er et lite knepp opp fra Kamma – selv om jeg har stor respekt for Kamma.
Berntsen drar ekstra på «et lite knepp» og smiler.
– Men gøy med litt humor og uttalelser begge veier der?
– Ja, og spesielt med Kjetil, for han er ikke hårsår i det hele tatt den andre veien, så det går an å melde litt. Det går veldig, veldig fint.
Dette sa Berntsen om Bohinen-ansettelsen:

Fikk førstevalget på korttidskontrakt - håper å sprudle opp på topp-6

Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
EN DAG SIDEN