SARPSBORG / OSLO (Discovery):
For andre året på rad skal det superpopulære NRK-programmet «Mesternes Mester» spilles inn i Norge, nærmere bestemt i Kristiansand og Lillesand.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
17 TIMER SIDEN
Innspillingen foregår i juni og begynner etter planen kommende helg, 12. juni.
I slutten av mai ble årets deltagerliste sluppet. På den sto Lars Bohinen.
Søndag ble han presentert som ny trener i Sarpsborg 08. De møter i stedet Brann til hjemmekamp om en uke.
– Lars har valgt å trekke seg fra «Mesternes Mester», sier NRKs prosjektredaktør Pia Basberg.
– Det er veldig beklagelig for produksjonen. Vi ønsket at han ikke skulle tiltre før vi var ferdige med innspillingen, men det lot seg ikke gjøre. Men så har vi respekt for at Lars valgte å ta denne jobben, og ønsker ham all hell og lykke som trener, fortsetter hun.
Deltagerne har allerede påbegynt karantenen de skal gjennom i forkant.
– Vi kommer ikke til å finne noen erstatter for Lars. De har allerede satt seg i karantene, så vi får ikke muligheten til det med de smittevernhensyn vi må ta. Vi er veldig strenge på det, så det blir ikke aktuelt å ta inn noen nye, forteller Basberg.
– Hvordan blir det å gjennomføre med ni stykker?
– Produksjonen skal finne gode løsninger på det. Vi har fortsatt mange fantastiske deltagere med.
De gjenstående deltagerne til programmet som i år skal ledes av fjorårets vinner Aksel Lund Svindal, og som har premiere på nyåret 2022, er Anja Hammerseng-Edin, Nils Jakob Hoff, Nadya Khamitskaya Andersen, Ida Njåtun, Øystein Pettersen, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Bjørn Einar Romøren, Madelene Rubinstein og Tommy Rustad.
Bohinen var veldig tydelig på at han ønsket seg tilbake i en trenerjobb nå. I Sarpsborg tidligere i dag fortalte han at han raskt tok kontakt med sportssjef Thomas Berntsen da han forsto hva som var i gjære med forgjengeren Mikael Stahre, som forsvant tilbake til Sverige og IFK Göteborg for noen dager siden.
– Jeg er veldig takknemlig for at Sarpsborg har tillit til meg. Jeg har gått og drevet dank i ni-ti måneder. Da jeg så hva som var i ferd med å skje her, var jeg ganske kjapp på telefonen til Thomas. Du er nødt til å være på hugget i det gamet her, sa Bohinen.
Han har skrevet en avtale ut året i første omgang.
Se intervjuet med Bohinen her:

Har vært på hugget i månedsvis: – Av og til blir du litt motløs

Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
I GÅR PÅ 06:25