Det melder Romsdals Budstikke.
Etter at Molde-kontrakten til tidligere landslagsspiller Vegard Forren ble terminert i slutten av mai, har en rekke klubber vært linket til midtstopperen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
8 TIMER SIDEN
29. mai skrev Eurosport at Brann skal være en av klubbene som har meldt sin interesse for 32-åringens tjenester. Forren kjølnet ikke akkurat de ryktene, da han i ukens episode av Spillerådet sa følgende om en overgang til bergensklubben.
– I mitt hode er Brann og Vegard Forren en perfekt match. Jeg liker tanken av å spille fullt av kamper for Brann. 30 kamper på fem-seks måneder passer meg godt.

– Klart mandag eller tirsdag

Ryktene om en potensiell framtid for Forren i Brann har ligget på stedet hvil de siste dagene. Torsdag uttalte stopperen at han håpet på avklaring om ny klubb før helgen, men foreløpig har en potensiell overgang latt vente på seg.
Til Romsdals Budstikke lørdag uttaler Vegard Forren at han håper på en avklaring innen få dager.
– Jeg har satt en slags deadline for meg, og håper noe skal være klart på mandag eller tirsdag, sier han til avisa.

Norge, Sverige og Danmark

Midstopperen letter samtidig på sløret, og forteller at det har vært henvendelser fra flere hold.
– Det har vært henvendelser fra lag i Norge, Sverige og Danmark. Personlig ønsker jeg å spille i ett av disse landene det neste halvåret. Da blir det også lettere å finne gode løsninger for familien, fortsetter han til rbnett.no.
Interessen er også noe rådgiver Sverre Mauseth kan bekrefte, ifølge avisen.
Den svenske klubben IKF Göteborg er angivelig en av klubbene som er interessert i nordmannen, og svenskene skal ha kommet med et kontraktsforslag til Vegard Forren. Expressen hevdet onsdag at den tidligere Molde-spilleren skulle komme med et svar i løpet av uken.
IKF har vært på jakt etter ny midtstopper i lang tid.
Sett denne?

Sjekk Forrens Brann-frieri

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
10 TIMER SIDEN