Det innrømmer Forren selv, som er gjest i denne ukens episode av Spillerrådet.
  • Hør Spillerrådet overalt der du finner podcaster!
Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
7 TIMER SIDEN
– I mitt hode er Brann og Vegard Forren en perfekt match. Jeg liker tanken av å spille fullt av kamper for Brann. 30 kamper på fem-seks måneder passer meg godt, sier Forren på spørsmål om hva han tenker om en potensiell overgang til Bergensklubben.
Se Forrens Brann-frieri her (saken fortsetter under):

Sjekk Forrens Brann-frieri

Sulten på å vise seg frem

Eurosport meldte i forrige uke at Brann vurderte muligheten til å hente midtstopperen, etter at kontrakten med Molde ble terminert.
– Brann er en kjempeklubb. Det presset som ligger der er noe jeg tenker passer meg utmerket, sier Forren.
32-åringen er sulten på å vise seg fra sin beste side etter en turbulent periode.
– Jeg har lyst til å vise absolutt alle at jeg har noe å bidra med og at jeg har flere år igjen. Det overskuddet og den energien jeg sitter med nå tror jeg kan være godt for Bergen og Brann.

– Han kommer til å bli tatt imot med åpne armer

Viking-spiller Kristoffer Løkberg, som også gjestet Spillerrådet, tror ikke det blir noe problem for Forren å komme inn i en ny spillergruppe.
– Jeg tror det blir ganske greit. Jeg tror det er større forståelse for sånne problemer nå, og at det faktisk er en del av hverdagen. Flere sliter med spilling og andre personlige problemer, spesielt i forbindelse med ensomheten mange kjenner på. Man lever også under et visst press, som kan føre til ting.
– Finner Vegard seg rett klubb med en gruppe med godt samhold, blir et ikke et problem i det hele tatt. Han kommer til å bli tatt imot med åpne armer. Det blir kun en opptur for gruppa som Vegard kommer inn i, fortsetter Løkberg.

– At Molde har gitt slipp på ham har svekket dem veldig

Kristiansunds Flamur Kastrati tror Molde vil savne en spiller av Forrens kaliber.
– Selvfølgelig trenger de han. Han har vært blant Norges beste stoppere i en årrekke, og for min del står det stor respekt for måten han har stått frem med problemene sine på. Så kan man snakke om hvordan Molde har løst det, men det skal jeg ikke legge meg borti.
KBK-spissen tror Forren vil kunne bidra til å skape en vinnerkultur i sin nye klubb.
– Den klubben han går til kommer til å få en vinnerskalle, en som trolig kommer til å hjelpe med å skape en vinnerkultur i gruppa. At Molde har gitt slipp på ham har svekket dem veldig. De er vant til å ha gode stoppere som kan spille seg ut bakfra. At Vegard nå er borte passer oss fint - da kan vi presse de enda høyere, gliser Kastrati.

Eliteserie- og OBOS-oppsett, Vegard Forren og RBKs Trondsen-problem

Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
VG: Politiet vil henlegge overgrepssak mot Brann-spiller
10 TIMER SIDEN