Her kan du se full oversikt over de ulike overgangene i Eliteserien og OBOS-ligaen. Under oppdateres dagens hendelser fortløpende:
19.52: Amidou Diop er tilbake i Kristiansund! Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. 28-åringen har tidligere spilt for Molde, Mjøndalen og KBK før han i januar signerte med den tyrkiske klubben Adnaspor. Nå får den senegalesiske midtbanespilleren et gjensyn med sine gamle lagkamerater etter å ha signert en kontrakt med KBK ut 2022.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
19.45: Molde har fått en «Sheriff» i byen! Sheriff Sinyan er klar for Molde FK etter å ha kommet til enighet med Lillestrøm om en treårsavtale. Det bekrefter Molde på sin hjemmeside.
18.30-19.00: To forlengelser i Godset, som for fansen trolig føles som to nysigneringer! Både Ipalibo Jack og Duplexe Tchamba forlenger med drammenserne. Jack gjør låneavtalen permanent og har signert en kontrakt som strekker seg til 2023. Tchamba forlenger låneavtalen og er marineblå fram til minst sommeren 2021.
17.52: Per Ciljan Skjelbred er offisielt klar for Rosenborg. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. 33-åringen har spilt ni år i Tyskland for Hertha Berlin, men kom mandag tilbake til Trøndelag.
17.45: Kristiansund bekrefter ovenfor Eurosport at de i kveld kl. 20:00 skal presentere en ny spiller. Etter hva Eurosport erfarer er det en tidligere KBK-spiller som ikke er av lokal herkomst som har vendt hjem.
17.30: Kasper Lunding Jakobsen er klar for Odd. Det bekrefter klubben tirsdag i en pressekonferanse på Skagerak Arena. Kantspilleren er på utlån fra danske Aarhus ut året og er bekreftet med i troppen mot Bodø/Glimt på onsdag.
16.30: Kongsvinger har blitt enige med Notodden om en permanent overgang for Sander Røed. Det melder KIL på sin hjemmeside. 19-åringen har signert en kontrakt med Notodden ut 2021 sesongen og hadde sin første trening med laget tirsdag. Det melder Notodden på sin hjemmeside.
15.17: I følge TA er danske Kasper Lunding Jakobsen er på vei til Odd. 20-åringen skal ha vært på en medisinsk test i Skien tirsdag ettermiddag og skal ha kommet til enighet med klubben.
15.17: Kristoffer Larsen er bekreftet klar for Åsane, det bekrefter klubben på sin hjemmeside. 28-åringen har tidligere spilt for Sarpsborg 08, Brann, Hønefoss og Lyngby.
14.52: Signeringsdobbel i Lillestrøm: Marius Amundsen gjør comeback og Sindre Mauritz-Hansen meldes klar for LSK. Det bekrefter LSK på sin hjemmeside. De har begge signert en kontrakt ut 2020-sesongen. Les mer om Amundsens comeback til LSK her og nysigneringen Mauritz-Hansen her.
14.30: Rosenborg bekreftet at Torgeir Børven er klar for klubben umiddelbart.
13.29: Mjøndalen-spiller Akeem Latifu er klar for Jerv. Det bekrefter klubben i en pressemelding. Han har tidligere spilt for Hødd, Aalesund, Sogndal og Mjøndalen, samt en kort periode i Strømsgodset.
12.27: Ifølge Rbnett er Lillestrøm-spiller Sheriff Sinyan nær en overgang til Molde etter at Martin Ove Roseth ble klar for Sogndal tidligere tirsdag.
11.31: Eurosport erfarer at Odd og RBK enige om en overgang for Torgeir Børven. Noe Telemarksavisa og Varden meldte om først. Den medisinske testen er utført på et tidligere tidspunkt, men det handler om detaljer mellom klubbene, får NTB opplyst.
11.00: Moldes Martin Ove Roseth går til Sogndal og er enig med klubben om en avtale som strekker seg ut 2022. Det skriver Sogndal på sin hjemmeside. Les mer her.
10.00-11.00: Tromsø melder på sin hjemmeside at Juha Pirinen er ferdig i klubben, og Start melder at Espen Børufsen forlenger kontrakten med Start.
Sett denne?

Disse debutantene har imponert mest så langt: – Han har vært enorm

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51