Flere medier, som Telemarksavisa og Adresseavisen, har meldt at klubbene skal være enige tirsdag formiddag.
Like etter avviste Odd-sportssjef Tore Andersen overfor Eurosport at de var helt i mål, men etter det vi kan erfare nå, skal overgangen være klar.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Torgeir Børven var under kontrakt med Odd frem til 31. juli. Den 17. juni i år skrev han under for Rosenborg, med kontraktstart 1. august. Men Børvens problem var at 1. august er midt mellom to overgangsvinduer, og at han ikke ville få lov å spille for sin nye klubb før 8. september.
Det ville betydd fem serierunder og drøyt fem uker uten kamp.
Redningen kom ettersom Rosenborg kjøpte Børven i dag, 30. juni.
– Ting har ikke løst seg bare fordi man henter Torgeir Børven. Han er en spiller som er avhengig av at RBK kommer til mange målsjanser. Han er ikke en type spiss som gjør mange mål helt selv. Hvis de ikke får i gang spillet, løser det ingenting. Men hvis de får bedret spillet, har de en av Norges beste avsluttere. Men jeg håper det ikke går på bekostning av pengene de legger på ny trener, sier Eurosport-ekspert Joacim Jonsson.
For Rosenborgs del betyr det at de får benytte ham i 12 ekstra kamper i juli og august - dersom han blir klar allerede til Vålerenga-kampen onsdag.
Børven selv har vært svært interessert i at klubbene skulle komme til enighet i dag. Foruten at han selvfølgelig vil unngå en periode uten kamper, så har han også en toppscorertittel å forsvare.
Børven har vært i fyr og flamme for Odd denne sesongen og står med seks scoringer på fire kamper. 28-åringen ble også toppscorer i fjorårets Eliteserie med 21 mål.
Om Børven får sin RBK-debut fra start mot VIF ser du på Dplay og Eurosport Norge onsdag 20:30.
Børven har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelser.

Derfor tror de KBK-spilleren kan bli toppscorer i Eliteserien:

Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53