Tidligere har trener Dag-Eilev Fagermo uttalt at det ikke vil være aktuelt med forsterkninger slik den økonomiske situasjonen er på Valle. Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen i Vålerenga går langt i å utelukke at Oslo-klubben er på jakt etter Forren på fri overgang.
– Vi er godt forspent på stopperplass med Jonathan Tollås Nation, Johan Lædre Bjørdal, Ivan Näsberg og Brage Skaret, i tillegg til 2001-modellen Fredrik Holme som vi jobber med å ta opp fra rekruttlaget, sier Ingebrigtsen til Eurosport.no fredag.
Eliteserien
Etterlyser rødt kort: – Utsetter motspiller for fare i aller høyeste grad
16 MINUTTER SIDEN
Holme er en høyreist og robust midtstopper Fjellhamar-gutt som fyller 19 år i juli. Han utgjør sammen med Skaret en ung talentduo som ligger i vannskorpa bak de tre erfarne stopperne i stallen.
– Det betyr at dere stoler på at Tollås er frisk og rask for det tette programmet som kommer?
– Ja, det er ingenting som tyder på at kneet hans ikke er leget, sier sportssjefen.
Eurosport.no kjenner til at flere klubber fredag formiddag har tatt kontakt for å undersøke muligheten for en overgang. Dette skjer under et døgn etter at han ble ferdig i Molde. Det bekrefter også Forrens rådgiver, Sverre Mauseth til Eurosport.
– Det har vært en del interesse. Vi får sortere, legge litt bak oss det som har skjedd og diskutere hva som er best for han, sier Mauseth.
– Hva er viktig for han ved valg av ny klubb?
– Det er sammensatt selvfølgelig. At han er ønsket, at han får spille, at han har et bra apparat rundt seg og at det er lett for familien å komme dit eller å bo der, sier han og legger til at de nå vil snakke med de klubbene som har henvendt seg.
Tidligere fredag skrev Eurosport.no at Brann snuser på Forren. Kjetil Rekdal sa torsdag at han ikke ville vært i tvil om å hente Forren.
– Forren er ikke utgått på dato han. En topptrent Vegard Forren er blant de beste i ligaen. Jeg hadde i hvert fall ikke vært i tvil om jeg trengte en midtstopper, med å få Vegard inn under lupen, sørget for at han trente bra og tatt en skikkelig prat med ham. Det hadde vært tilfelle i nesten uansett hvilken klubb jeg trente, sa Rekdal.
Eliteserien
Kritisk til gratisbilletter: – Ingenting i toppfotballen å gjøre
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Kapteinene fnyser av «bølgen»-debatten: – Skal liksom være hipster og kul
2 TIMER SIDEN