Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann snuser på Forren – kan bli forsvarssjefen klubben har jaktet

Jonas Moen Rye

Oppdatert 29/05/2020 klokken 12:34 GMT+2

Sent torsdag kveld ble det klart at Vegard Forren må på klubbjakt. Neste stoppested for midtstopperen kan bli Brann.

Vegard Forren på Brann Stadion i 2019

Foto: Scanpix

Vegard Forren og Molde ble torsdag kveld enige om å terminere kontrakten etter at 32-åringen blant annet har lånt penger av botkassen for å dekke spillegjeld.
– Dette er en trist dag, både for Vegard og alle som elsker Molde Fotballklubb. Vegard har vært en nøkkelspiller og humørspreder i Molde de siste 13 årene, og han er en av landets beste fotballspillere, skrev Molde i en pressemelding.
Forren på sin side valgte å uttale at han er åpen for å fortsette i de fleste Eliteserie-klubber, og neste stoppested kan bli Brann.

Forren om Brann: – En spennende klubb

Eurosport.no er kjent med at rødtrøyene nå vurderer muligheten til å hente Vegard Forren til Bergen. Også BA melder om bergensernes interesse.
De kan imidlertid få konkurranse dersom de ønsker å gå for stopperen. Eurosport.no kjenner til at flere klubber allerede har henvendt seg til Forren om en mulig overgang.
Forren omtaler Brann som en spennende klubb overfor Rbnett.
– Brann er en spennende klubb. Det er selvfølgelig et interessant alternativ dersom de ønsker meg. Det er den stadion jeg liker best å spille bortekamper på, i tillegg til Lerkendal. Jeg ville sett på Brann som en spennende utfordring. Og så har jeg hørt at det er en fin by, sier han til avisen.
Forren, som står med 286 kamper for Molde i Eliteserien, regnes som en av ligaens beste midtstoppere når han er i form, og det er en dårlig skjult hemmelighet at Brann har vært på jakt etter en ny forsvarssjef etter at Vito Wormgoor dro til MLS og Columbus Crew etter forrige sesong.
Sportssjef Rune Soltvedt ønsker ikke å kommentere situasjonen rundt Forren fredag morgen.

Branns spillergruppe åpen for Forren

Brann er en av få klubber i Eliteserien som ikke har permittert spillere under korona-krisen, men har måttet permittere deler av administrasjonen. Torsdag skrev Bergens Tidende at Brann forventer et tap på mellom 30 og 50 millioner kroner i 2020, så økonomi vil spille en rolle for Bergens-laget.
Så er spørsmålet hvordan spillergruppen ville reagert på å få en kollega med Forrens bakgrunn etter det som er kommet frem den siste tiden.
Men etter det Eurosport.no forstår stiller spillergruppen seg åpen til å ta imot Forren med blanke ark om det en overgang skulle bli realitet.
Brann er, som alle andre Eliteserie-klubber godt i gang med kontakttrening og forbereder seg i disse dager på første treningskamp etter koronakrisen, borte mot Haugesund lørdag. Deretter venter Åsane og muligens Molde før Eliteserie-sesongen sparkes i gang med bortekamp 17. juni mot Haugesund.
  • Alt fra Eliteserien ser du på Dplay
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame