Populære sporter
All sport
Vis alt

Brennhete Berisha hjalp Bodø/Glimt i gullkampen

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 30/08/2020 klokken 23:20 GMT+2

Med straffebom og sjansesløseri fra Molde-leiren, var det til slutt Viking som stakk av med alle tre poenene SR Bank Arena søndag. Hjemmeseier er gode nyher for Bodø/Glimt, som nå leder Eliteserien med ti poeng.

Veton Berisha

Foto: Scanpix

Viking - Molde 3-2
Med en målløs og tung førsteomgang på SR Bank Arena blusset kampen voldsomt opp de siste 45`. Veton Berisha har vært brennhet for Viking de siste kampene, og den tidligere Brann-spissen var ikke interessert i å endre noe på poengtrenden mot serietoeren søndag kveld.
Etter 58 minutter spilt satt dagens første for det mørkeblå hjemmelaget. Veton Berisha sendte Viking i føringen etter en utsøkt målgivende pasning av Zymer Bytiqi, før det resten av den andre omgangen stort sett skulle dreie seg om et effektivt hjemmelag.
Til tross for en utlikning av Eirik Ulland Andersen og en redusering av Martin Ellingsen, var det Bjarne Berntsens mannskap som ville mest i kveldens hovedkamp. Med to kjappe scoringer – begge av de mer utsøkte slagene – av YIldren Ibrahimaj og Fredrik Torsteinbø, var det liten tvil om hvilke lommer kveldens tre poeng havnet i.
– Dette var fryktelig deilig. Må vel være lov å si "jævlig deilig" nå. En solid gjennomføring av oss, sa Kristoffer Løkberg til Eurosport etter kampen.
Se hva Veton Berisha og YIldren Ibrahimaj sa etter kampen. Saken fortsetter etter videoen.
picture

Rett på hyttetur etter tre poeng: – Kanskje noe godt i glasset også

– Vi må holde dette nivået

Veton Berisha ble kåret til Vikings beste spiller av den lokale juryen, og det var en smørblid Viking-spiss som møtte Eurosport etter kampslutt.
– Vi må holde dette nivået, så kan vi begynne klatringen for alvor, sa en meget fornøyd Veton Berisha.
– Meget sterk seier av Viking. Dette holder ikke for den regjerende mesteren, konkluderte Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim like etter kampslutt.
Det luktet ikke spesielt svidd av det offensive arsenalet til Molde i Stavanger søndag kveld, og Erling Moe er nødt til å bruke landslagspausen til å legge en vanntett slagplan for å hamle opp med et gulljagende Bodø/Glimt.
De helgule fra Nordland leder nå serien med ti poeng ned til Molde – som også har en kamp mer spilt enn Knutsens mannskap.
Tidligere på søndag tok Bodø/Glimt sesongens fjortende seier. Se høydepunktene fra kampen mot Sarpsborg 08 her.
picture

Se høydepunktene: Glimt vant etter straffedrama

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame