Brann Stadion (Eurosport.no):
Så langt i overgangsvinduet har Brann hentet inn fire nye spillere inkludert signeringen av tidligere Sarpsborg 08-spiller Jon-Helge Tveita mandag denne uken. I tillegg til Ole Martin Kolskogen, Daniel Pedersen, Robert Taylor og Tveita, er også flere spillere kommet tilbake fra lån.
Eliteserien
– Jeg er tom for ord. Det er steike irriterende
11 TIMER SIDEN
Branns sportssjef, Rune Soltvedt mener det har vært nødvendig å endre litt på stallen med noen spillere ut og noen inn.
– Det er jo slik det er på denne tiden. Vi hadde bare noen spillere som gikk ut av kontrakt, så i utgangspunktet skulle vi gjøre lite, men så har det gått noen ut også. Så langt er vi veldig fornøyd, så får vi se om det skjer noe mer, sier Soltvedt til Eurosport.
Azar Karadas har lagt opp, Vito Wormgoor gikk til Columbus Crew, Veton Berisha gikk til Viking, Ruben Yttergård Jenssen til Tromsø og Eirik Moldenes til Øygarden. I tillegg skal Nicholas Marthinussen på lån til Notodden ut sesongen, mens Mikail Maden gikk til Schalke.
På spørsmål om klubben har noen flere overgangsplaner i nærmeste fremtid, svarer han:
– Ja, vi har alltid noen planer, men det er ikke alltid vi får realisert dem. Vi er veldig fornøyd med den troppen vi har nå, vi har mange gode spillere og god konkurranse, det er å finne den rette balansen i det. Pluss at vi skal rydde plass til noen av de unge spillerne som er på vei opp i Brann-systemet.

Nysigneringene

Soltvedt forteller at det har vært viktig å få på plass de fire nysigneringene.
– Ole Martin Kolskogen er jo en ung midtstopper som har gjort det veldig bra for Åsane i andre divisjon i 2019 og i OBOS-ligaen i 2018, så det er en spennende type med god fart og gode ferdigheter. Daniel (Pedersen) har vært viktig i det at vi trengte en mer balanserende midtbanespiller, en nummer seks-spiller og Robert (Taylor) som er en god kant etter at Veton dro, men også det at vi trengte en spiller i den posisjonen.
Brann-trener Lars Arne Nilsen var fornøyd med å få på plass Jon-Helge tveita mandag.
– Det er en god fotballspiller. Han kan spille både høyreback, høyrekant og venstrekant, så det er en allsidig og seriøs fotballspiller.
Se hva Nilsen sa om Tveita her. Saken fortsetter under:

Lars Arne Nilsen om nysigneringen: – Har hatt en tøff periode

– Leter alltid etter gode fotballspillere

Det er en god stund igjen av overgangsvinduet og Brann-treneren utelukker ikke at det kan skje flere ting på Brann Stadion før den tid.
– Det er vanskelig å si. Vi leter alltid etter gode fotballspillere, men vi har en fantastisk fin gruppe nå som vi kan bygge videre på. Men at det kan skje noe, det kan det, men det kan det alltid i fotball. Det kan komme spillere og det kan forsvinne spillere, sånn er det i fotballen, sier Nilsen.
Soltvedt føler de har forsterket slik de ønsker etter å ha mistet noen spillere.
– Det er klart at det er gode spillere som har forlatt oss, men det er også gode spillere som har kommet inn. Man tenker alltid at man skal bygge opp igjen og ikke ned igjen, sier han, før han legger til:
– Det er lenge til overgangsvinduet stenger og det kan skje ting underveis. Plutselig vil noen kjøpe noen av våre spillere og det kan komme skader, det er mange ting som kan skje. Men i utgangspunktet, det sier vi som oftest, så er vi fornøyd med den troppen vi har.
Brann har spilt to treningskamper så langt i oppkjøringen. Daniel Pedersen ble matchvinner mot Horsens i 1-0-seieren, mens det ble tap for Åsane i andre kampen.
Sett denne?

Nykommeren etter den tunge sesongen: – Skal komme tilbake sterkere

Eliteserien
«Bortekongen»: – Hva snur det? Thomas Lehne Olsen snur det!
11 TIMER SIDEN
Eliteserien
Avsløres toppscoreren i en liten løgn her?: – Neste!
11 TIMER SIDEN