OSLO / BERGEN (Eurosport.no):
Se nøye på bildet øverst. Til høyre for Henrik Kjeldsrud Johansen kjemper Löfgren i fjorårets cupkamp mot Åsane (2-0 til Brann). Til venstre er Ole Martin Kolskogen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Nå er begge Brann-spillere. Löfgren kom til Bergen før forrige sesong. Da ble det med to cupkamper og en opptreden mot Mjøndalen på hjemmebane for førstelaget i serien.
Så ble han lånt tilbake til Mjällby på sommeren.
Der var han med på et overraskende opprykk til toppdivisjonen, og nå er det klart at han fortsetter der også kommende sesong.
– Vi har fire midtstoppere. To unge og lovende, og to erfarne. Vi låner nå Jesper tilbake til Mjällby der han vil få verdifull erfaring på øverste nivå i Sverige, og det er noe han også ønsket selv. I samme anledning har vi forlenget kontrakten hans med ytterligere ett år, så nå er han Brann-spiller ut 2022-sesongen, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt til klubbens nettsider.
De tre andre er Bismar Acosta, Christian Eggen Rismark og lovende Ole Martin Kolskogen som ble hentet fra Åsane tidligere i vinter. Trolig skal det også hentes en erstatter for Vito Wormgoor.
Löfgren selv sier han er veldig glad for å ha fått forlenget kontrakten.
– Og så gleder jeg meg til å få spille kommende sesong for Mjällby på øverste nivå i Sverige. Der håper jeg å hjelpe dem til en bra plassering og utvikle meg godt, slik at jeg kommer tilbake til Brann som en bedre spiller, sier Löfgren til brann.no.
Nevnte Kolskogen fyller 20 i slutten av måneden, og i tillegg til å rykke opp til OBOS-ligaen med gamleklubben forrige sesong, har han flere aldersbestemte landskamper. Det har vært snakk om et mulig utlån også for ham.
Men med svensken ut, kan det kanskje likevel ende med at han blir værende i klubben.
– Det har vært utrolig fint, og jeg kommet godt inn i gruppen og kost meg masse. Jeg er fra rundt Bergen og har selvfølgelig alltid hatt lyst til å spille for Brann. Da muligheten kom, måtte jeg bare ta den, sier unggutten til Eurosport.
– Jeg tenker ikke så mye, jeg tar trening for trening og får se hvordan det blir. Det er mange gode spillere her, så vi får ta det litt som det kommer. Det er bare å prøve å være god på trening, og se hva som skjer, sier han med et smil om egen situasjon.

Branns nye danske: – En stor klubb det er kult å spille for

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03