Det er Bergens Tidende som melder om saken onsdag.
Ifølge avisen har ikke klubben fått beskjed på hvorfor Koomson ikke møtte på trening onsdag.
Eliteserien
Den ekstreme forvandlingen: Gråstein til gull i Bodø/Glimt
6 TIMER SIDEN
Eurosport har vært i kontakt med Branns sportssjef, Rune Soltvedt, som sier han er forhindret fra å kommentere akkurat nå.
Spillerens agent, Mikail Adampour, har ikke besvart Eurosports henvendelser. Til BA sier Brann-trener, Kåre Ingebrigtsen følgende:
– Jeg vet ikke hvor han er. Han er ikke her. Vi forventet at han skulle komme på trening. Det er meget spesielt, sier han til avisen.
BT skriver at Koomsons forklaring skal være at han er skadet. Han måtte gå av banen i søndagens kamp mot Vålerenga. Brann-spillerne har imidlertid oppmøteplikt når de har fellesøkter. Dette inkluderer skadede spillere.
Tidligere har det vært kjent at det har vært interesse fra tyrkiske klubber. VG kunne melde tidligere i måneden at en av klubbene, Erzurumspor, hadde lagt inn et bud på i underkant av tre millioner kroner på Koomson.
Om dette har noen sammenheng er usikkert.
Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson mener det er veldig merkelig at Brann ikke vet hvor han er og mener det kan virke som om Koomson prøver å fremprovosere en overgang.
– Det er en merkelig fremgangsmåte og for meg blir er det kritikkverdig. Han er ansatt av Brann og da må han forholde seg til den kontrakten, så det er tull og tøys. Det kan man ikke ha noe av, sier Jonsson og legger til:
– Jeg kjenner ikke til detaljene og må ta litt forbehold, men ettersom Brann-ledelsen ikke vet hvor han er, så er det vanvittige kommunikasjonsproblemer, det høres helt håpløst ut.
I Vålerenga-tapet forrige kamp måtte Koomson forlate banen etter undt 30 minutter. Da kunne Brann-lege, Magnus Myntevik, forteller til Eurosport at han hadde fått en lårskade, som skulle undersøkes tirsdag.
– Er han klar til kamp i helgen?
– Det har vi ikke bestemt oss for, sa Myntevik mandag, som ikke hadde fått sjekket omfanget av Koomson-skaden på det tidspunktet.
Sett denne?

Mener at Brann må gjøre en helrenovering for å kjempe om gull

Eliteserien
Se hvordan Vålerenga skaffet tre poeng etter straffedrama
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Lillestrøm feide over Strømsgodset
19 TIMER SIDEN