Populære sporter
All sport
Vis alt

Ble byttet ut etter hodesmell: – Følte seg litt svimmel og litt uvel

Oppdatert 17/08/2020 klokken 13:55 GMT+2

AaFKs Holbert Fridjonsson ble byttet ut i andre omgang etter en hodesmell.

Hólmbert Fridjónsson

Foto: Scanpix

I søndagens bortekamp mot Rosenborg fikk Aalesunds Holmbert Fridjonsson seg en smell etter 75 minutter og måtte bli byttet ut. RBK-lege Reidar Due, som sjekket han kunne fortelle at han hadde fått et kraftig slag i bakhodet.
– Han følte seg litt svimmel og litt uvel så vi sjekket han for nevrologien, grov nevrologien, og den var fin. Men han er litt kvalm, har litt hodepine, men har ikke vært borte under hendelsen på banen. Han husker alt som skjedde, så det er nok et kraftig slag mot hode han har fått, sa han til Eurosport.no etter kampen og utdyper:
– Det vil si at han har ikke vært borte, han har greie reflekser og lysreflekser og han føler seg bedre nå enn hva han gjorde rett etter hendelsen.
Mandag oppdaterer AaFKs rehab coach, Mads H. Christensen at Fridjonsson har det bra.
– Holmbert har det bra og er klar for neste kamp, skriver han i en SMS til Eurosport.

Uklart omfang

Fridjonsson rakk å sette inn sitt andre mål for kvelden før han måtte av, men Rosenborg vant til slutt 3-2. AaFK-trener Lars Bohinen snakket også med spilleren sin etter kampen om hvordan han følte seg.
– Han har symptomer på hjernerystelse. Han føler seg litt svimmel og litt uvel, så det er vel symptomer. Så får vi se, det kan gå over etter en dag eller to eller det kan ta litt lenger tid.
– Så per nå så vet dere ikke hvilket omfang det vil være på dette egentlig?
– Nei, sånn er det gjerne med slike skader.
Forrige helg i kampen mot Viking, fikk også Peter Orry Larsen en hodesmell. Han hadde pådratt seg en hjernerystelse og lå på sykehus til observasjon over natten og ble utskrevet dagen etter.
– Hva tenker du da hvis det kommer en til sånn her, etter Orry Larsen forrige helg?
– Jeg tenker at det er slik vi har hatt det hele sesongen, svarte Bohinen.

Lårhøne på RBKs Zachariassen

I tillegg måtte også RBKs Kristoffer Zachariassen ut med en lårhøne i pausen, men sa til Eurosport etter kampen at han trodde det skulle gå fint.
– Jeg håper bare det er en lårhøne, men jeg skal sjekke i morgen hvordan det går. Men jeg tror det skal gå fint, sa han.
Mandag forteller han til klubbens hjemmeside at han er blitt tapet for å starte blodsirkulasjonen og håper å være tilbake i trening tidlig denne uken.
Fikk du med deg denne?
picture

Stormer ned RBK-spilleren: – En soleklar straffesituasjon

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame