Det var Bergensavisen som omtalte saken først. Lørdag morgen kunne VG erfare at Ingebrigtsen kommer til Bergen lørdag for sluttforhandlinger om en kontrakt.
Sportssjef, Rune Soltvedt ønsker ikke å kommentere opplysningene, foruten:
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
EN DAG SIDEN
– Det er fortsatt usikkert når vi vil ha en ny trener på plass, men vi begynner å se et bilde av det, sier han til Eurosport.no lørdag morgen.
Etter at Lars Arne Nilsen var ferdig i klubben mandag, har ryktene svirret rundt Brann og Kåre Ingebrigtsen. Blant annet skal Rune Soltvedt ha vært i et møte med treneren på onsdag. Nå melder avisa at en avklaring rundt hvem som skal trene Bergens-klubben kan bli gitt i løpet av helgen.
Ved spørsmål om en ny trener blir presentert i løpet av helgen svarte sportssjef Soltvedt verken ja eller nei.
– Vi får se, sa han til avisa.
Partene skal ha holdt dialogen, og er nå i en sluttfase der kun få betingelser gjenstår før de kommer til en enighet. Da skal 54-åringen være klar til å reise til Bergen på kort varsel.
Kåre Ingebrigtsen på sin side er ordknapp om kontakten mellom ham og Brann.
– Jeg ønsker ikke å gi noen kommentarer nå, sa han til Eurosport.no fredag.
Til Eurosport.no har sportssjefen bekreftet at listen med trenere er kortet ned og benektet ikke for at det kunne være snakk om kort tid før en avklaring ble gitt.
– Vi får se. Når vi har kortet ned listen nå, er det klart at vi intensiverer enda mer av arbeidet. Det er vanskelig å si om det er snakk om x antall dager eller timer, sa Soltvedt.
– Men er de (Hareide og Ingebrigtsen) noen som kunne vært aktuelle for Brann?
– Jeg tenker jo at gode trenernavn som de du nevner, det er jo klart at.... Både de og mange med dem, er trenere som kunne passet inn i Brann, sa Soltvedt til Eurosport.no.
Mandag møter Brann et Molde som jakter gull på bortebane. Kampen kan du se på Eurosport Player og Dplay klokken 20.30. Sikre deg tilgang her!
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38