Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-sjefen mener Hareide og Ingebrigtsen kunne passet inn i Brann – sjekk hva de svarer

Listen over kandidater til den ledige trenerjobben i Brann blir kortere og kortere, men Branns sportssjef, Rune Soltvedt, tror Åge Hareide og Kåre Ingebrigtsen er to av flere navn som kunne passet inn i Brann.

Kåre Ingebrigtsen, Rune Soltvedt og Åge Hareide

Foto: Scanpix

BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
Branns jakt på ny trener pågår for fullt etter at Lars Arne Nilsen var ferdig i klubben mandag. Onsdag skrev Bergens Tidende at Rune Soltvedt hadde vært i møte med Kåre Ingebrigtsen.
Etter det Eurosport.no får opplyst har det også vært kontakt mellom Brann og Åge Hareide. Sistnevnte har vært i Bergen de siste dagene i forbindelse med forpliktelser til TV 2. Soltvedt vil ikke kommentere hvorvidt de har vært i kontakt med de to meriterte trenerne.
– Men er de (Hareide og Ingebrigtsen) noen som kunne vært aktuelle for Brann?
– Jeg tenker jo at gode trenernavn som de du nevner, det er jo klart at.... Både de og mange med dem, er trenere som kunne passet inn i Brann, sier Soltvedt til Eurosport.no.
Se intervjuet med Soltvedt. Saken fortsetter under videoen:
picture

Soltvedt om trenerjakten: – Kommet ned på en liste med færre kandidater

Listen over aktuelle navn er kortet ned

Han ønsker ikke å si noe mer om hvem som kan være aktuelle som ny Brann-trener av hensyn til de forskjellige kandidatene, men Soltvedt bekrefter til Eurosport.no at listen over kandidater er kortet ned.
– Når forventer dere en avklaring?
– Vi får se. Når vi har kortet ned listen nå, er det klart at vi intensiverer enda mer av arbeidet. Det er vanskelig å si om det er snakk om x antall dager eller timer, sier Soltvedt.
– Det har skjedd mye og tiden tikker av gårde. Det har jo vært veldig mange innspill på trenere og oss selv har jo en liste over kandidater som vi har vurder. Og så er det rett og slett å finne først kravene til en ny trener i Brann og så begynne å sortere kandidater etter den og hva som er mulig å få til.
– Per i dag så har vi jo gått ned fra en liste som var ganske omfattende til å komme ned på en liste med mange færre kandidater, legger han til.
Kåre Ingebrigtsen er ordknapp om kontakten mellom ham og Brann.
– Jeg ønsker ikke å gi noen kommentarer nå, sier han til Eurosport.no.

Hareide har Rosenborg i tankene

Åge Hareide har den siste tiden vært hyppig koblet til jobben som hovedtrener i Rosenborg. Eurosport.no har konfrontert Hareide med opplysningene om at han har vært i kontakt med rødtrøyene, men han benekter at han har vært i kontakt med klubben. Han understreker at han kun har vært i Bergen i forbindelse med jobb for TV 2.
Han har tidligere bekreftet overfor VG og Adresseavisen at han skal i møte med Rosenborg-ledelsen senere i august.
– Hva skal dere snakke om der?
– Det holder vi for oss selv, sier Hareide til Eurosport.no.
– Så det er Rosenborg som er i tankene dine nå?
– Det er nok det.
Sett denne ukens Indre bane!
picture

Indre Bane: Fagermo-feber, ny Brann-sjef og øl og pizza i motgang

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame