Populære sporter
All sport
Vis alt

Åpner for Aalesund-overgang: – Absolutt interessant

Håkon Brandsnes

Oppdatert 20/10/2020 klokken 14:56 GMT+2

Vegard Forren er på utgående kontrakt i Brann. Nå åpner han for en overgang til Aalesund, uavhengig om det blir nedrykk for tangotrøyene.

Vegard Forren

Foto: Scanpix

Det er i et intervju med Sunnmørsposten at Vegard Forren (32) strekker ut en hånd til tabelljumbo Aalesund.
– Jeg holder alle muligheter åpne, men slik det er nå, så skal jeg ikke legge skjul på at familiesituasjonen spiller inn i den alderen jeg er nå. Jeg synes absolutt at AaFK er interessant. Det er lett å glemme at AaFK er en stor klubb når de har slitt i år, som har vært overraskende for mange. Selv om det skulle bli nedrykk, så er AaFK interessant, sier Forren til SMP.

Ikke vurdert av AaFK

32-åringen, som er på utgående kontrakt, har startet 17 kamper for Brann denne sesongen. I det siste har han imidlertid slitt med skader, samtidig som Brann har hentet inn flere stoppere.
Sportssjef i AaFK, Bjørn Erik Meland, sier følgende til Sunnmørsposten:
– Forren er ikke et navn som er blitt diskutert med tanke på neste sesong. Vi får veldig mange innspill på spillere som kan være aktuelle for oss, sier han.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Tror Branns nysignering er dårlig nytt for Forren

Ønsker ny kontrakt

I 0-2-tapet for Mjøndalen dannet nysigneringen Jón Gudni Fjóluson midtstopperparet sammen med stortalentet Ole Martin Kolskogen.
– Jeg tenkte at det var nødvendig, jeg har hanglet med akillessen lenge, og de siste to kampene har vært grusome, så det var nok på tide. Det er en solid forsterkning, og litt konkurranse, det må en tåle, sa Forren til Eurosport.no om signeringen.
Den tidligere Molde-spilleren sa videre at han håpet på et nytt tilbud fra Brann.
– Kåre er positiv og forhåpentlig så ser de på meg som en forsterkning og en viktig del av de neste årene som kommer, og så får vi se om jeg ikke er for gammel eller om jeg er god nok.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame