• Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no, Dplay og Eurosport Norge fra klokken 19:00.
Vegard Forren kunne ikke bidra i gårsdagens kamp, og måtte se at Brann tapte 1-2 mot gamleklubben Molde fra tribunen, på grunn av en skade i akillesen. Istedenfor var det lagets nye midtstopper, Jón Gudni Fjóluson, som sto i bakerste rekke sammen med Ole Martin Kolskogen.
Nysigneringen bekymrer tilsynelatende ikke 32-åringen.
Eliteserien
Best i ligaen etter Bohinen-beslutningen: – Ikke styrt av SA eller Eurosport
5 TIMER SIDEN
– Jeg tenkte at det var nødvendig, jeg har hanglet med akillessen lenge, og de siste to kampene har vært grusom, så det var nok på tide. Det er en solid forsterkning, og litt konkurranse, det må en tåle, sier Forren til Eurosport.

– Skal motbevise alle

Nå håper midtstopperen at skaden i akillesen er kortvarig, slik at han igjen kan bidra for Bergens-laget. Han avviser at det blir amerikansk uttak mellom han selv og den nysignerte Islendingen, når han er tilbake.
– Det er vel vi som skal motbevise alle om at det går ann å spille med to venstrebeinte bak der, og heller avlaste Ole litt, han er ung og har fått mye kamper så han trenger litt hvile. Det kan nok bli et rulleringssystem på slutten der.
Både Forren og Fjóluson har kontrakter som går ut etter sesongen. Førstnevnte håper det kommer et nytt tilbud fra hans nåværende klubb.
– Kåre er positiv og forhåpentligvis så ser de på meg som en forsterkning og en viktig del av de neste årene som kommer, og så får vi se om jeg ikke er for gammel eller om jeg er god nok.

Positiv til andre klubber

Men, selv om han trives i Brann og sier at han ønsker å spille for fulle tribuner på Stadion, er han ikke negativ til eventuelle tilbud fra andre klubber på samme nivå.
– Så har jeg forhåpentligvis flere alternativer, sånn at en ikke står der og begynner å tenke på å flytte hjem til Molde å spille for Træff, det er vel litt tidlig enda, så vi får se.
Selv om han ikke er klar for å forlate det øverste nivået i Norge helt ennå, ser den rutinerte forsvarspilleren foreløpig ut til å ta den noe usikre situasjonen med knusende ro. Likevel ser fram å vite hva framtiden bringer.
– Jeg har vært med på det før og vet hva det går i, og jeg føler at jeg har vist mye både på og utenfor banen, så håper jeg at jeg har et tilbud som jeg kan forholde meg til etterhvert.
Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
I GÅR PÅ 20:53
Eliteserien
Takker alle i og rundt LSK etter ny kontrakt: – Lyst til å betale tilbake
I GÅR PÅ 20:51