Populære sporter
All sport
Vis alt

Aalesund sikret seg tidligere Premier League-spiller

Jonathan Nielsen

Oppdatert 24/02/2020 klokken 09:33 GMT+1

Han har vært på prøvespill tidligere i vinter. Nå er Jordon Mutch (28) klar for Aalesund.

Jordon Mutch

Foto: Other Agency

Foto: Srdan Mudrinic/aafk.no
Det skriver klubben i en pressemelding mandag morgen.
Kontrakten strekker seg ut 2020-sesongen.
Briten har klubber som Cardiff, Birmingham og Crystal Palace på CV'en. Hans forrige klubb var Sør-Koreanske Gyeongnam FC.
– Vi er veldig fornøyde med at Jordon har skrevet under for oss. Dette er en solid forsterkning. Han viste sine kvaliteter på trening med oss de dagene han var her oppe, og beviste at han kan tilføre oss mye. Dialogen med spilleren har vært veldig god siden han reiste tilbake til England, og han har selv hatt et sterkt ønske om å signere for oss, sier AaFKs hovedtrener Lars Bohinen i pressemeldingen.
Mutch har notert seg for 78 kamper på det øverste nivået i England, og har scoret syv mål.
– Jeg har med meg en del erfaring, og håper å kunne bruke den lærdommen her i Aalesund. Jeg er sikker på at jeg kan lære selv også, av de erfarne spillerne som finnes her i klubben. Nå handler det om å bli kjent med klubben og lagkameratene mine. Det gleder jeg meg veldig til å bli, sier Mutch.
Han spilte også under Ole Gunnar Solskjær i Cardiff. Den nåværende Manchester United-treneren har gitt Bohinen lovord om nysigneringen.
Sportlig leder i Aalesund, Bjørn Erik Melland, mener at Mutch er en god fotballspiller og en person som vil passe godt inn i spillergruppa.
– Jordon er en klassespiller, og har potensial til å bli den beste midtbanespilleren i Eliteserien. Det at Jordon har hatt et såpass sterkt ønske om å spille for AaFK må vi ta som en bekreftelse på at det er mye positivt som skjer om dagen, sier han.
Mutch knytter seg til AaFK-stallen, og blir med til Marbella i starten av mars.
Sett denne?
picture

– Det er det han presterte i fjor som er utgangspunktet

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame