Populære sporter
All sport
Vis alt

Aalesund-talent med beinbrudd

Stein-Erik Stormoen

Publisert 18/02/2020 klokken 17:16 GMT+1

Unggutten Håvard Mork Breivik fikk proffkontrakt før inneværende sesong, men på mandagens trening var uhellet ute.

Lars Bohinen

Foto: Scanpix

Det er Sunnmørsposten som melder nyheten tirsdag, etter at det som man først trodde var et overtråkk viste seg å være en mer alvorlig skade.
Til avisen forteller 19-åringen at han hørte et smell, men at det heldigvis ikke var så vondt med en gang, men at det ble verre og verre. Etter undersøkelser ble det påvist brudd i ankelen, og torsdag venter operasjon.
– Det er ganske tungt, for jeg følte jeg hadde kommet godt i gang. Dette er dessverre en del av fotballen, men det er første gangen jeg er skikkelig skadet, sier Mork Breivik til smp.no.
Han ble tatt opp i A-stallen etter å ha skrevet toårskontrakt tidligere i vinter. Nå venter dessverre et lengre skadeavbrekk for talentet.
Overfor Sunnmørsposten bekrefter sportssjef Bjørn Erik Melland også at de fortsatt er i dialog med tanke på å knytte til seg tidligere Premier League-spiller Jordon Mutch (28).
I tillegg er tysk-ugandiske Melvyn Lorenzen, som har en fortid i Bundesliga og Eresdivisie, og fjorårets Raufoss-spiller Parfait Bizoza på prøvespill denne uken.
picture

Karrierens tøffeste avgjørelse: – Aldri vært så nære å dra

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame