Det er Sunnmørsposten som melder nyheten tirsdag, etter at det som man først trodde var et overtråkk viste seg å være en mer alvorlig skade.
Til avisen forteller 19-åringen at han hørte et smell, men at det heldigvis ikke var så vondt med en gang, men at det ble verre og verre. Etter undersøkelser ble det påvist brudd i ankelen, og torsdag venter operasjon.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Det er ganske tungt, for jeg følte jeg hadde kommet godt i gang. Dette er dessverre en del av fotballen, men det er første gangen jeg er skikkelig skadet, sier Mork Breivik til smp.no.
Han ble tatt opp i A-stallen etter å ha skrevet toårskontrakt tidligere i vinter. Nå venter dessverre et lengre skadeavbrekk for talentet.
Overfor Sunnmørsposten bekrefter sportssjef Bjørn Erik Melland også at de fortsatt er i dialog med tanke på å knytte til seg tidligere Premier League-spiller Jordon Mutch (28).
I tillegg er tysk-ugandiske Melvyn Lorenzen, som har en fortid i Bundesliga og Eresdivisie, og fjorårets Raufoss-spiller Parfait Bizoza på prøvespill denne uken.

Karrierens tøffeste avgjørelse: – Aldri vært så nære å dra

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03