Det bekrefter klubben selv på sine nettsider.
17 år gamle Odin Thiago Holm regnes som et stort midtbanetalent, og står ifølge klubbens egne sider med 16 minutter Eliteserie-fotball forrige sesong. De fikk han da han kom inn i borteoppgjøret mot Mjøndalen 1. desember.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Trønderen ble klar for VIF i januar i fjor, og hadde opprinnelig en kontrakt ut 2021.
I tillegg har målvakten Kristoffer Klaesson, som har spilt på alle de aldersbestemte landslagene og som sto elleve kamper i Eliteserien forrige sesong, forlenget sin avtale.
19-åringen var på utgående kontrakt, og uttalte i februar til Dagsavisen at Vålerenga var hans førstevalg.
– Arbeidet med forlengelsene startet for en tid tilbake, og prosessen var gjennomgående positiv hos begge gutta. De siste møtene hadde vi i starten av mars, og det meste var egentlig på plass lenge før det, men så ble altså selve innspurten med det formelle forsinket av den situasjonen vi står oppe i nå, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til vif-fotball.no.
Begge er altså sterkt ønsket med videre på Valle.
– Begge spillerne inngår naturlig nok i klubbens fremtidsplaner. Hva gjelder Odin er reglementet slik at spillere under 18 år kan skrive avtaler på maksimalt tre år, vi har derfor forlenget avtalen frem til 1. mars 2023. Kristoffer har forlenget sin avtale ut 2022.

Stor kåring av tiårets Eliteserie-lag: En av disse vrakes i forsvaret

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03