Populære sporter
All sport
Vis alt

VIF forlenger med talent-duo

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 06/04/2020 klokken 16:08 GMT+2

Positive nyheter i en vanskelig tid, er overskriften på meldingen om at to av klubbens største talenter har skrevet under på nye kontrakter med Vålerenga.

Jørgen Ingebrigtsen

Foto: Eurosport

Det bekrefter klubben selv på sine nettsider.
17 år gamle Odin Thiago Holm regnes som et stort midtbanetalent, og står ifølge klubbens egne sider med 16 minutter Eliteserie-fotball forrige sesong. De fikk han da han kom inn i borteoppgjøret mot Mjøndalen 1. desember.
Trønderen ble klar for VIF i januar i fjor, og hadde opprinnelig en kontrakt ut 2021.
I tillegg har målvakten Kristoffer Klaesson, som har spilt på alle de aldersbestemte landslagene og som sto elleve kamper i Eliteserien forrige sesong, forlenget sin avtale.
19-åringen var på utgående kontrakt, og uttalte i februar til Dagsavisen at Vålerenga var hans førstevalg.
– Arbeidet med forlengelsene startet for en tid tilbake, og prosessen var gjennomgående positiv hos begge gutta. De siste møtene hadde vi i starten av mars, og det meste var egentlig på plass lenge før det, men så ble altså selve innspurten med det formelle forsinket av den situasjonen vi står oppe i nå, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til vif-fotball.no.
Begge er altså sterkt ønsket med videre på Valle.
– Begge spillerne inngår naturlig nok i klubbens fremtidsplaner. Hva gjelder Odin er reglementet slik at spillere under 18 år kan skrive avtaler på maksimalt tre år, vi har derfor forlenget avtalen frem til 1. mars 2023. Kristoffer har forlenget sin avtale ut 2022.
picture

Stor kåring av tiårets Eliteserie-lag: En av disse vrakes i forsvaret

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame