Populære sporter
All sport
Vis alt

– Var ikke aktuelt for meg å gå til noen andre enn dem

Stian Thelen

Oppdatert 17/01/2019 klokken 08:35 GMT+1

RBK-talentet Erlend Dahl Reitan lånes ut til Bodø/Glimt.

Reitan

Foto: Scanpix

Erlend Dahl Reitan lånes ut fra Rosenborg til Bodø/Glimt kommende sesong. Det bekreftet gultrøyene på sin hjemmeside onsdag kveld.
I 2018-sesongen fikk backen begrenset med spilletid i RBK med kun fem kamper, og fire innhopp fra start. 21-åringen vender dermed tilbake til klubben han var utlånt til i 2017-sesongen. Da spilte klubben i OBOS-ligaen.
Reitan legger ikke skjul på at det var en avgjørende faktor for at han nå velger å spille for klubben.
– Jeg trivdes veldig godt her. Helt siden jeg hørte om interessen i sommer, så har jeg tenkt at hvis jeg skulle lånes ut igjen så ville jeg til Bodø/Glimt. Det var ikke aktuelt for meg å gå til noen andre, sier han til klubbens hjemmeside.
Sportssjef Aasmund Bjørkan er glad for å å ha fått på plass en offensiv type, og tror backen vil bidra med mye både på og utenfor banen.
– Erlend har vært her tidligere og vi vet hva han står for. Vi vet han passer godt inn hos oss. Vi håper, og tror, vi kan hjelpe han til å ta enda ett steg. En god, spennende, offensiv høyreback som passer veldig godt inn i måten vi spiller på. Så vi er kjempeglade for at Erlend har hatt lyst til å komme til oss å spille, forklarer Bjørkan.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame