I går ble det klart at Oskar Opsahl lånes ut til Skeid ut sesongen.
I dag skriver Vålerenga på sin hjemmesider at storebroren Sakarias skal tilbringe resten av sesongen på lån i Ull/Kisa.
  • Se Vålerenga møte Kristiansund til første kamp etter ferien på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19

Imponerte i vinter

Sakarias Opsahl har vært kaptein for andrelaget denne sesongen og fikk eliteseriedebuten sin mot Strømsgodset 16. mai i år. 20-åringen har også spilt cupkampene mot Faaberg og Eidsvold Turn.
Nå er neste steg å kjempe om en fast plass i OBOS-ligaklubben Ull/Kisa, som i øyeblikket kriger om å komme seg opp på kvalifiseringsplass til Eliteserien.
– Jeg liker å spille ballen og føler jeg passer godt inn i filosofien til Ull/Kisa. Jeg ser frem til og ta fatt på den siste halvdelen av sesongen, sier Opsahl til Ull/Kisas hjemmeside.
Treneren i klubben er for øvrig tidligere Aalesund-trener, Trond Fredriksen. Han er strålende fornøyd med å få unggutten på plass.
– Her får vi en ung og fremadstormende spiller, som går rett inn i en konkurransesituasjon om å spille i OBOS-ligaen. En fin avtale for oss og Vålerenga, sier Trond Fredriksen, som beskriver Opsahl på følgende måte:
– Vi så han masse i vinter, og han imponerte da. Sakarias har strålende spilleforståelse og pasningsferdigheter, med en flott ro i spillet sitt.

Utlån til Skeid

Lillebroren, Oskar, som debuterte for U18-landslaget i sommer, får gode ord med seg på sitt låneopphold i Skeid.
– Han har blitt mye bedre, utviklet seg bra og fortjener å prøve seg på OBOS-liganivå, sier Ingebrigtsen.
Den sportslige lederen kan også fortelle til Vålerengas hjemmesider at 17-åringen, som skrev proffkontrakt med Oslo-klubben for litt over ett år siden, har blitt fulgt lenge av den tradisjonsrike klubben.
– Skeid har vist stor interesse for Oskar over lang tid, og nå passer det for oss å la ham prøve seg på et høyere nivå, sier Ingebrigtsen.
Låneavtalen er uten opsjon på kjøp og varer ut sesongen. Skeid ligger på 13. plass, rett over Notodden som innehar kvalifiseringsplassen til nedrykk.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14