Populære sporter
All sport
Vis alt

Vålerenga sender brødrepar til OBOS-ligaen

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 25/07/2019 klokken 16:42 GMT+2

Oskar og Sakarias Opsahl blir begge to lånt ut til OBOS-ligaen, med kun en dags mellomrom.

Sakarias og Oskar Opsahl

Foto: Eurosport

I dag skriver Vålerenga på sin hjemmesider at storebroren Sakarias skal tilbringe resten av sesongen på lån i Ull/Kisa.
  • Se Vålerenga møte Kristiansund til første kamp etter ferien på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!

Imponerte i vinter

Sakarias Opsahl har vært kaptein for andrelaget denne sesongen og fikk eliteseriedebuten sin mot Strømsgodset 16. mai i år. 20-åringen har også spilt cupkampene mot Faaberg og Eidsvold Turn.
Nå er neste steg å kjempe om en fast plass i OBOS-ligaklubben Ull/Kisa, som i øyeblikket kriger om å komme seg opp på kvalifiseringsplass til Eliteserien.
– Jeg liker å spille ballen og føler jeg passer godt inn i filosofien til Ull/Kisa. Jeg ser frem til og ta fatt på den siste halvdelen av sesongen, sier Opsahl til Ull/Kisas hjemmeside.
Treneren i klubben er for øvrig tidligere Aalesund-trener, Trond Fredriksen. Han er strålende fornøyd med å få unggutten på plass.
– Her får vi en ung og fremadstormende spiller, som går rett inn i en konkurransesituasjon om å spille i OBOS-ligaen. En fin avtale for oss og Vålerenga, sier Trond Fredriksen, som beskriver Opsahl på følgende måte:
– Vi så han masse i vinter, og han imponerte da. Sakarias har strålende spilleforståelse og pasningsferdigheter, med en flott ro i spillet sitt.

Utlån til Skeid

Lillebroren, Oskar, som debuterte for U18-landslaget i sommer, får gode ord med seg på sitt låneopphold i Skeid.
– Han har blitt mye bedre, utviklet seg bra og fortjener å prøve seg på OBOS-liganivå, sier Ingebrigtsen.
Den sportslige lederen kan også fortelle til Vålerengas hjemmesider at 17-åringen, som skrev proffkontrakt med Oslo-klubben for litt over ett år siden, har blitt fulgt lenge av den tradisjonsrike klubben.
– Skeid har vist stor interesse for Oskar over lang tid, og nå passer det for oss å la ham prøve seg på et høyere nivå, sier Ingebrigtsen.
Låneavtalen er uten opsjon på kjøp og varer ut sesongen. Skeid ligger på 13. plass, rett over Notodden som innehar kvalifiseringsplassen til nedrykk.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame