Det bekrefter klubben på egen hjemmeside. Låneavtalen varer til 31. desember, men klubben skriver at intensjonen er at han returnerer til Vålerenga i løpet av sommeren.
Stortalentet ble klar for Vålerenga tidligere i vinter, men ønsker å fullføre ungdomsskolen i Trondheim.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Trener Simon Hustad Evjen forteller at det var Oslo-klubben som kontaktet ham for å få få plass en utlånsavtale for unggutten.
– Vålerenga tok kontakt med oss tidlig i januar for å høre om mulighetene for et utlån. Vi var selvfølgelig positive til det. Odin er en veldig dedikert og fin gutt som har en enorm lidenskap for spillet og å utvikle seg. Han har et helt spesielt fotballtalent i form av blant annet dribleferdigheter og evnen til å spille folk gjennom. Han er en spiller på høyt internasjonalt nivå på sin alder, og det er veldig gledelig at han skal spille for oss en periode på sin vei mot toppfotballen, meddeler hovedtreneren.
Den tekniske unggutten er kaptein for G16-landslaget. Han gleder seg til å spille for Tiller i tiden fremover.
– Jeg er glad for å ha kommet til Tiller. Jeg kjenner flere spillere og Simon fra før, så dette tror jeg blir et veldig bra opplegg. Det er mange gode spillere her, og jeg ser frem til å lære av dem, forteller Holm til tillerfotball.no.
Vålerenga serieåpner mot Mjøndalen på Intility Arena lørdag.
Eliteserien
Får Helland til å koke: – Det er uforståelig dumt. Jeg blir faktisk provosert
27/08/2021 PÅ 20:15
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42