Ungguttene herjet da Stabæk gikk videre i cupen

Publisert 21/05/2019 klokken 21:03 GMT+2

Stabæk hadde full kontroll mot Elverum i fotball-NMs andre runde tirsdag. Eliteserieklubben vant 6-1 i Hedmark.

Berg

Elverum holder til langt nede på tabellen i sin 2.-divisjonspulje, og oppgaven ble langt i overkant for stor for vertene.
Det sto 3-0 etter 57 minutter. Da hadde Luc Kassi (straffe etter vel ett minutts spill), Vadis Vihmann og Oscar Aga fikset hvert sitt mål.
Magnus Solum reduserte etter vel en times spill. Så scoret Aga 4-1-målet og avgjorde alt. Herman Geelmuyden spilte sin første Stabæk-kamp fra start og la på til 5-1. Daniel Braaten sto for en pen målgivende pasning.
Samme mann gjorde forarbeidet til Agas 6-1-scoring på overtid.
Stabæk stilte med en redusert tropp. Tobias Børkeeiet, Hugo Vetlesen, Ola Brynhildsen og Emil Bohinen er alle ute på tur med Norge i U20-VM i Polen.