Populære sporter
All sport
Vis alt

Slik vil Horneland se RBK i debuten på trøndersk jord

Susanne Furøy Wergeland

Oppdatert 16/02/2019 klokken 12:44 GMT+1

Rosenborg sliter fortsatt med skader på sentrale spillere, men trener Eirik Horneland vil ikke bruke det som en unnskyldning mot GIF Sundsvall.

Horneland

Foto: Scanpix

TRONDHEIM (Eurosport.no):
Lørdag kl 17.00 møter Rosenborg svenske Sundsvall i Abrahallen til treningskamp, i det som blir Hornelands kamp-debut på trøndersk jord. Du ser kampen fra kl 16:45 på Eurosport Player.
På treningsleir i Portugal tapte Rosenborg 0-2 for Slavia Praha og 2-3 for Aarhus. Horneland mener kampene kom vel tidlig, men mot Sundsvall har han forhåpninger om å få satt litt mer preg på laget.
– Ja, jeg forventer å kjenne igjen det vi har gjort på trening. Nå håper jeg vi skal få opp intensitet og løpskraft. Jeg håper vi skal få se et hurtig og kollektivt angrepsspill som er bedre timet enn det har vært til nå, sier han til Eurosport.no.

– Blir skuffet om vi ikke får til noe

Bendtner er i Danmark på fotlenkesoning, Trondsen og Hedenstad i opptrening etter skader, Lundemo med lite balltrening og Botheim er på krykker, men hovedtreneren mener likevel laget han stiller bør være slagkraftig.
– Vi har litt folk ute, men stiller likevel et godt lag, så jeg blir skuffet om vi ikke får til noe. Vi skal etter hvert nå begynne å tune laget litt mer, etter å ha hatt mye fokus på mengde, sier Horneland.
– Sundsvall er typisk Eliteserie-motstand og et lag Rosenborg har hatt spennende treningskamper mot før, så vi gleder oss til dette.
I forkant av kampen fortalte Søderlund Eurosport.no at en Horneland-lovnad ble avgjørende for at han velger å bli i RBK.
Oppgjøret mot GIF Sundsvall ser du lørdag på Eurosport Player fra 16.45.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame