Forrige uke bekreftet sportssjefen i Stabæk, Inge André Olsen ovenfor Eurosport at fire spillere hadde fått tilbud om ny kontrakt, men at de fortsatt ventet på svar.
– Alle de vi ønsker å ha med har fått tilbud, men av ulike årsaker så har de ikke signert, sa Olsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Det gjalt Emil Bohinen, Jeppe Moe, Daniel Granli og Moussa Njie. Nå kan det se ut som om sistnevnte er ferdig i klubben. Dette sier Olsen i et intervju på Stabæks hjemmeside.
– Moussa har fått tilbud noen ganger de siste årene, og takket nei, så han regner jeg som ferdig i Stabæk, sier sportssjefen til klubbens hjemmeside onsdag kveld.
Olsen har ikke besvart Eurosports henvendelse om en ytterligere kommentar onsdag kveld. Men da Eurosport tok kontakt med han forrige uke, håpet han å få avklart hvilke spillere som er med videre før de begynner å trene igjen.
– Vi begynner å trene igjen 11. januar, så vi ønsker å avklare ting i litt tid før det. Men vi ønsker ikke å presse spillerne. Vi ønsker å komme frem til en god løsning for alle parter, og vi er ikke der enda. Vi har hatt dialog med spillerne gjennom romjulen og nå skal vi ta den opp igjen, sa Olsen til Eurosport.
I slutten av november i fjor kunne ikke 23-åringen si noe om hvordan fremtiden så ut, men han sa han ønsket å fortsette i Stabæk.
– Jeg ønsker selvfølgelig å spille her. Det er den beste klubben jeg har vært i. Jeg har det fint her, sa Njie.
Da kunne Eurosport erfare at dersom det ender med at Njie ikke ønsker å forlenge kontrakten er Vålerenga blant de mest sannsynlige alternativene.
Se intervjuet med Njie fra november i fjor her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03