Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-treneren om skadene i troppen: – Tror ikke noen av dem blir klare

Oppdatert 01/04/2019 klokken 17:52 GMT+2

Rosenborg-trener Eirik Horneland tror ikke skadene i troppen vil påvirke overganger på Deadline Day.

Eirik Horneland

Foto: Scanpix

BODØ/OSLO (Eurosport.no):
Både Anders Trondsen, Anders Konradsen og Samuel Adegbenro var ute av søndagens tropp mot Bodø/Glimt på grunn av skader.
På spørsmål om Horneland tror de blir klar til helgen, svarer han:
– Jeg tror ikke noen av de blir klar. Jeg er ikke helt sikker per nå, men i utgangspunktet så tror jeg de trenger litt mer tid, sier Horneland til Eurosport.no.
– Konradsen slo skikkelig opp skaden eller?
– Nei, men han har hatt en kjenning og vært ute et par uker allerede. Vi hadde et håp om det, men det lugger fremdeles.
Sett denne?

Tror ikke det blir mer handling

Men selv om Rosenborg i utgangspunktet bare har to backer i stallen, tror ikke Horneland skadene vil ha noen innvirkning på Deadline Day.
– Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror vi skal være kalde i hodet i forhold til det. Så skal vi konsentrere oss om å få til noen enkle faser i spillet, slik at vi skaper trygghet via det, så skal vi bygge på det.
– Er det solid nok å gå inn med to rene backer i sesongen?
– Klart vi kunne ønsket oss å hatt en back til. Vi kunne jo det, men det har ikke latt seg gjøre i forhold til de rammene som ligger der og kvaliteten på de som skal inn har vi ikke fått til.
Mandag meldte også TA at Rosenborg har lagt inn bud på Odds Birk Risa, men Einar Håndlykken ønsket ikke å kommentere saken ovenfor Eurosport.

Etter tapet: – Vi er umoderne

Morten Ågnes Konradsen og Amor Layouni stilte opp med hvert sitt mål og senket Rosenborg på Aspmyra søndag. Dermed ble det tap i Eirik Hornelands debut som Rosenborg-trener.
– Om man vinner eller taper så sover du dårlig. Du går gjennom alt i ditt eget hodet. Med tanke på kampen i går så synes jeg vi er umoderne i løps- og duellkraft. Vi blir skikkelig tatt på det av Bodø/Glimt og det er ikke bra. De ser bedre trent ut enn oss, sa Horneland dagen etter tapet.
– Er laget ditt umoderne altså?
– Jeg synes vi er litt umoderne med tanke på de moderne tingene i fotball som går på intensitet, løpskraft, aggressivitet og spilltempo. Der synes jeg vi er litt umoderne. Det henger nok sammen med at vi er litt for dårlig trent for øyeblikket.
– Vi må bare spille oss i form, det er ingen annen utvei. Spille og trene oss i form, så må vi forstå betydningen av hver eneste treningsøkt, la RBK-treneren til.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame