LERKENDAL/OSLO (Eurosport.no):
Nå hevder kypriotiske medier at det er APOEL som er klubben. Der ble nylig tidligere RBK-trener, Kåre Ingebrigtsen, ansatt.
– APOEL er i ferd med å sikre seg signeringen av den danske midtbanespilleren, Mike Jensen. Kåre Ingebrigtsen kjenner godt til Mike Jensen fra før, skrives det på nettsiden.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Eurosport har prøvd å komme i kontakt med Kåre Ingebrigtsen, men han har foreløpig ikke svart på våre henvendelser.
Oppdatering: Senere fredag kveld bekrefter APOEL på sin offisielle Twitter-konto at Mike Jensen er på vei til Kypros.
At Mike Jensen trente med en annen klubb, ble først klart i Adressa sin direktesending fra årets første Rosenborg-trening.
Eurosport er til stede på Brakka og møtte Eirik Horneland. Han hadde følgende å si:
– Han har fått lov til å dra på besøk til det som eventuelt blir en ny klubb, sa han og ville ikke avsløre hvilken klubb det var snakk om.
Det dukket opp for få dager siden.
– Hva vil det bety for dere å miste Mike Jensen?
– Det betyr at vi må erstatte han. Mike er en fantastisk spiller, det har han vært for RBK i lang tid. Forsvinner han, så gjør vi grep, sier han til Eurosport.
Han ville ikke bekrefte eller avkrefte om forhandlingene med dansken allerede var i gang, men sier:
– Når han har reist dit, sier det seg selv at det er ganske nære.
Mike Jensen kom til Rosenborg allerede i 2013, og har siden den gang vært med på å vinne serien fire ganger og cupen tre ganger. Han har godt over 200 kamper for RBK, og dansken har vært kaptein i store deler av sin tid i Trondheim.
Senere fredag kom det også opplysninger om at flere gamle kjenninger skal være på vei til Ingebrigtsens nye klubb. Den kypriotiske klubben opplyser på sin Twitter-profil at Milan Jevtovic har signert en korttidskontrakt frem til mai 2020. Han spilte for Ingebrigtsen på lån i Rosenborg i 2017.
Klubben skriver også at de er svært nær en overgang for tidligere Molde- og Lillestrøm-spiller Björn Bergmann Sigurdarson.
Sett denne?:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03