Det melder klubben selv på sin Twitter-konto, midt under kveldens kamp mot Charleroi, der Ingebrigtsen akkurat nå leder laget for siste gang.
Nå venter jobb på Kypros i Apoel Nicosia for trønderen etter vinterpausen. APOEL bekrefter dette i sosiale medier. De skriver videre at Ingebrigtsen reiser til Kypros lørdag for å bli enig om de siste detaljene.
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
2 TIMER SIDEN
Ifølge avisen HLN visste spillerne ingenting da nordmannen informerte dem om at han hadde valgt å skifte beite.
Den tidligere Rosenborg-treneren har vært i belgiske Oostende siden begynnelsen av sesongen. Starten på sesongen var lovende, og etter seirer mot Anderlecht og Cercle Brugge lå laget på topp. Men så ble det verre.
Klubben, som også skal ha økonomiske utfordringer, ifølge samme avis, ligger å på 14. plass, syv poeng over jumboen Cercle Brugge.
– Nå har jeg opplevd masse i Norge. Jeg kan gjerne tenke meg å være i utlandet til jeg gir meg som fotballtrener. Å oppleve nye ting og steder som både fotballtrener og person synes jeg er fantastisk artig. Jeg trives veldig godt her. Klubben og spillerne er veldig bra. Det er en fin plass å bo med ålreite folk, sa Ingebrigtsen til Eurosport i sommer.
En periode i høst gikk hans lag elleve strake kamper uten seier, og spesielt på bortebane har de slitt. 54-åringens avskjedskamp, 0-5-tapet fredag, var Oostendes åttende strake nederlag på fremmed gress.
I tillegg til Rosenborg og Oostende har Ingebrigtsen også vært hovedtrener for Ranheim og Bodø/Glimt.
APOEL Nikosia ligger på femteplass i den kypriotiske toppserien.
(Eurosport / ©NTB)
OBOS-ligaen
Rekdal om nivået i Norge, mentalitet og Drillo: – Vi lo jo av Egil, men ...
2 TIMER SIDEN
Fotball
Glimt henter midtbanespiller
4 TIMER SIDEN