• Se Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Tidligere denne måneden ble det meldt at Andreas Linde måtte under kniven i det som har vært en meniskoperasjon. I følge Erling Moe blir det en stund til man får se keeperen på banen igjen.
– Det er vanskelig å si med sånne skader, men hvis vi tar utgangspunkt i August-september, så tror jeg vi ikke bommer med alt for mye, sier Moe til Eurosport.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Kommer dere til å hente inn en erstatter?
– Nei, vi stoler på de gutta vi har, og kjører på videre, svarer Moe.
Forrige kamp i Eliteserien var det belgiske Alex Craninx som voktet buret, da Molde gikk på en blemme borte mot Tromsø.
Molde har også Mathias Ranmark Eriksen (23) på utlån i Mjøndalen, som for alvor presenterte seg for norsk fotball i 1-0 seieren over Stabæk 4. mai. Ranmark Eriksen er i utgangspunktet bare Mjøndalen-spiller fram til sommeren, og Erling Moe sier de skal vurdere situasjonen rundt keeperen.
– I utgangspunktet kan vi hente han tilbake, vi skal se videre på situasjonen når det nærmer seg overgangsvindu, sier Erling Moe.
Saken fortsetter under videoen
Fotball-ekspert Kjetil Rekdal sier det er mer alamerende ting å ta tak i for Molde enn akkurat keeperplassen.
– Nå har de rota mye på bortebane hittil i sesongen, og det er et større problem enn keepersituasjonen, sier Rekdal, som også beskriver Linde som en av de beste i Eliteserien.
– Keeperen er en veldig viktig plass, kanskje den viktigste på et lag. Andreas Linde er en av de beste keeperne i Norge, og selvfølgelig er det aldri bra å miste førstekeeperen sin, men det virker som at Erling Moe og resten av Molde har troen på at de andre kan gjøre en like god jobb, sier den tidligere landslagskapteinen.
– Er keeperne gode nok til at Molde kan ta gull?
– Ja, det tror jeg. Men det er ikke gunstig med tanke på programmet de har med blant annet kvalik til Europa, det er et minus, sier Rekdal.
  • Se Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03