Scanpix

Molde-keeper ute i flere måneder: – Vi kjører på med de vi har

Molde-keeper ute i flere måneder: – Vi kjører på med de vi har

12/06/2019 10:11Oppdatert 12/06/2019 13:04

Andreas Linde (25) er ute i flere måneder etter en operasjon av menisken. Erling Moe er ikke bekymret for å miste sin førstekeeper.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport
  • Se Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!

– Det er vanskelig å si med sånne skader, men hvis vi tar utgangspunkt i August-september, så tror jeg vi ikke bommer med alt for mye, sier Moe til Eurosport.

– Kommer dere til å hente inn en erstatter?

– Nei, vi stoler på de gutta vi har, og kjører på videre, svarer Moe.

Molde har også Mathias Ranmark Eriksen (23) på utlån i Mjøndalen, som for alvor presenterte seg for norsk fotball i 1-0 seieren over Stabæk 4. mai. Ranmark Eriksen er i utgangspunktet bare Mjøndalen-spiller fram til sommeren, og Erling Moe sier de skal vurdere situasjonen rundt keeperen.

– I utgangspunktet kan vi hente han tilbake, vi skal se videre på situasjonen når det nærmer seg overgangsvindu, sier Erling Moe.

Saken fortsetter under videoen

Video - Usikker Godset-fremtid, Nils Arne Eggen og Glimts nye mann får kjeft

01:01:58

Fotball-ekspert Kjetil Rekdal sier det er mer alamerende ting å ta tak i for Molde enn akkurat keeperplassen.

– Nå har de rota mye på bortebane hittil i sesongen, og det er et større problem enn keepersituasjonen, sier Rekdal, som også beskriver Linde som en av de beste i Eliteserien.

– Keeperen er en veldig viktig plass, kanskje den viktigste på et lag. Andreas Linde er en av de beste keeperne i Norge, og selvfølgelig er det aldri bra å miste førstekeeperen sin, men det virker som at Erling Moe og resten av Molde har troen på at de andre kan gjøre en like god jobb, sier den tidligere landslagskapteinen.

– Er keeperne gode nok til at Molde kan ta gull?

– Ja, det tror jeg. Men det er ikke gunstig med tanke på programmet de har med blant annet kvalik til Europa, det er et minus, sier Rekdal.

  • Se Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!

Video - Fantasy FK: Denne Glimt-juvelen bør du kapteine!

42:20
0
0