Fotball
Eliteserien

Brann gikk av til pipekonsert: – Det må vi bare akseptere

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Vito Wormgoor

Foto: Scanpix

AvChristine Skarstein Olsen
05/07/2019 på 18:52 | Oppdatert 05/07/2019 på 19:58

Brann presset på mot Mjøndalen, men klarte ikke å få med seg mer enn ett poeng.

  • Se alt fra Eliteserien på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!

Brann - Mjøndalen: 0-0

Eliteserien

Har testet positivt på koronaviruset

FOR 13 TIMAR SIDAN

Det var en tydelig skuffet Veton Berisha som snakket med Eurosport etter kampen.

– Altfor dårlig. Det er en kamp vi bør vinne. Vi har mye ballen, men vi klarer ikke helt å skape de store sjansene, sa Berisha til Eurosport etter kampen

– Hva er du mest skuffet over?

– At vi ikke klarer å skape nok og få tempo på ballen. vi har ballen hele tiden, men vi klarer ikke å skape nok, la han til.

– Møkkakamp

Mjøndalen-trener Vegard Hansen var fornøyd etter ett poeng på Brann Stadion.

– Synes vi forsvarer oss godt. Brann har få målsjanser. Vi kunne vært mer nøyaktig offensivt, Vi kunne skapt mer på dem, vi fikk jo store rom. Vi forsvarer oss godt og de har et par sjanser eller så har de nesten ikke noe. vi ønsker ikke å ligge så lavt, så det blir en litt sånn møkkakamp å se på, men vi fikk med oss et poeng. Det er andre lag som har lykkes med det samme og vi prøvde med det samme og vi klarte det vi også, sa Vegard Hansen etter kampen.

Branns Veton Berisha reagerte på at fansen pep til pause:

– De buer på oss til pause og det er jeg ikke fornøyd med i det hele tatt. Vi har mye ballen og de ligger lavt. De roper: "Kreve innsats" og jeg tror ikke det er det det går på, sa Berisha etter kampen.

Se hele intervjuet med Veton Berisha her:

Brann-trener Lars Arne Nilsen var ikke fornøyd med dagens kamp.

– Det er selvfølgelig surt. De er flink til å forsvare seg, de stenger alle rom og vi er ikke nøyaktig nok og kreativ nok. Det er skuffende at vi ikke skaper noe, sa Nilsen.

Han forstår godt at publikum ble frustrerte.

– Vi prøver det vi kan, vi kjører opp det vi har av folk. Men det er nøyaktigheten og presisjonen, vi ligger å stanger utenfor 16-meteren. Vi klarer ikke å skape sjanser og at fansen blir frustrert av det, det blir vi også, så det skjønner vi godt.

– Forståelse for at de reagerer som de gjør?

– Ja, det blir frustrete når vi ligger å stanger og ikke klarer å score og det har vært litt gjennomgangsmelodien her på stadion. Når vi møter lag som er gode til å mure igjen, så har vi ikke vært gode nok til å bryte gjennom. Da blir fansen litt frustrete og det må vi bare akseptere. Bare jobbe på for å gjøre de fornøyd.

Ingen mål

Etter 18 minutter spilt falt Quint Jansen rett utenfor 16-meteren på et innlegg fra Brann. Men dommeren blåste spillet videre.

– Jeg føler soleklart to armer rundt meg og jeg kommer ikke frem, så jeg føler det er frispark. Jeg vet ikke om den var innenfor, men jeg tror den var utenfor, sa Jansen til Eurosport i pausen.

Noen mål ble det ikke i første omgang og begge lagene gikk til pause på 0-0.

Branns Vito Wormgoor hadde problemer med lysken og ble tatt ut etter timen spilt. Etter kampen fikk Eurosport opplyst at det skal sjekkes nærmere mandag.

Inn kom Jesper Löfgren som dermed fikk sin Eliteserie-debut.

I andre omgang var det Brann som presset på mye av tiden, men Mjøndalen stod godt imot. Og ikke heller i andre omgang klarte noen av lagene å få ballen i mål, dermed endte det med poengdeling på Brann Stadion.

Se høydepunktene fra kampen her:

Eliteserien

– En gjeng som har fryktelig lyst til å være god for Bergen

I GÅR PÅ 18:33
Eliteserien

Her leder Ingebrigtsen Brann for første gang

I GÅR PÅ 10:06
Relatert
FotballEliteserienBrannMjøndalen IF
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen