Det har vært mye prat rundt pyrodebatten den siste tiden og klubbene har etterlyst dialog med NFF om bruk av pyry på kamper.
Styrelederen i Stabæk, Bjørnar Posse Sandboe har tidligere sagt til Eurosport at han ikke er fornøyd med dialogen med NFF.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Mandag kveld møttes supporterkoordinatorene fra Brann ved Morten Talhaug, Vålerenga ved Matijas Loeb og Strømsgodset ved Dag-Henning Borg for å snakke om den siste tids hendelser knyttet til bruk av pyro. Det melder de tre klubbene på sin hjemmeside.
De møtte med NFFs Rune Nordhaug som er seksjonsleder klubbstøtte/klubblisensansvarlig, Nils Fisketjønn som er direktør for konkurranse og Geir Ellefsen som er sikkerhetsrådgiver.
Der kom de blant annet frem til at de skal møtes oftere og at klubbene skal få større eierskap til egne arrangement.
– Dette er gode nyheter. Vi i Brann ønsker pyro på tribunene, men det må være i lovlige og ordnede former. Vi vil gjerne bidra i dialogen, slik at pyro blir en del av tribunestemningen, men at det skjer på trygge måter, sier Branns daglige leder, Vibeke Johannesen til brann.no.
De siste ukene har temaet virkelig blusset opp etter derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga på Åråsen 26. oktober. Da ble det fyrt opp både bluss og fyrverkeri under kampen. Også i møtet mellom Vålerenga og Brann ble bluss kastet på banen. I forrige serierunde ble det også fyrt opp ulovlig bluss i kampen mellom Rosenborg og Bodø/Glimt, hvor det var en person som ble sendt til legevakten med brannskader i ansiktet.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03