Eurosport

Kjernen: – Bjørnebye må gå

Kjernen: – Bjørnebye må gå

03/07/2019 18:02Oppdatert 03/07/2019 20:02

Rosenborgs supporterklubb oppfordrer sportssjefen til å trekke seg.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Der står det blant annet:

«Det lukter vondt i kongeriket Rosenborg for tiden. Og ikke er det så lett å finne ut hvor lukten kommer fra heller, men noe av eimen kommer i alle fall fra sportslig leders kontor. Det stinker av hvordan Bjørnebye har utøvd jobben sin. Vi antar det må være morsomt å være i en jobb hvor man kan leke seg med penger. Men når det viser seg at leken ikke bærer frukter, må man faktisk ta sin hatt og gå ut døren»

Onsdag kveld var Eurosport i kontakt med Stig Inge Bjørnebye, som ikke ønsket å kommentere saken.

Videre fortsetter supporterklubben å ramse opp grunner til hvorfor den tidligere Liverpool-spilleren på fratre sin rolle i Rosenborg:

«Prosjektet Bendtner er en trillebår med hårete baller, og hadde det endt med et salg etter VM i fjor, hadde prosjektet stått som en enestående bragd. Men nå endte ikke eventyret med et salg, det renner ut i sanden mens klubben blør penger. Han hadde fått skryt om det hadde blitt en suksess, det betyr at han også får skylden om det gikk ad undas. Og det betyr at han må gå av»

«Sportslig leder var også mannen som var ansvarlig for trenerjakten i fjor høst. Om det nå så ender opp der at vi må ut på trenerjakt igjen, kan ikke Bjørnebye være den som står for denne jakten. Det betyr at han må gå av»

Styreleder Ivar Koteng svarer følgende på Eurosports henvendelse:

– Ingen kommentar.

Rosenborg: – Ingen kommentar

Eurosport snakket onsdag kveld med leder for strategi og kommunikasjon, Trond Alstad. Han sa følgende om situasjonen:

– Vi har ingen kommentar.

– Kommer klubben eller enkeltpersoner i klubben til å komme med et tilsvar eller snakke om innlegget?

– Ingen kommentar, sa Alstad igjen.

Kjernen informerer om at supporterklubbens styre ikke på nåværende tidspunkt har noen ytterligere kommentarer til saken og viser til innlegget.

0
0