Han var forrige sesong på utlån til Ranheim, og spilte brorparten av kampene i Eliteserien for klubben. Nå ønskes han velkommen til Kristiansund.
– Vi er strålende fornøyd med å få på plass Olaus, som er en spiller vi har fulgt i lang tid. Han er en ung midtbanespiller som har førstelagserfaring med RBK og som presterte godt på lån i Ranheim i Eliteserien i fjor, hvor han spilte 23 kamper, forteller sportslig leder Kenneth Leren til klubbens nettsider.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Der beskrives han som en dynamisk og lettbent midtbanespiller, med kreativitet og god fotballforståelse.
– Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på denne oppgaven. Jeg var vært veldig ivrig på å få til en avtale. Det har vært en lang prosess, og nå er det endelig klart. Jeg har veldig sansen for måten Kristiansund drives som klubb, og jeg tror jeg kan bidra, sier Olaus Skarsem selv.
– Han har spilt en kamp på U21-landslaget, da han også scoret mot Danmark.- Det er viktig at Skarsem får spille videre på det høyeste nivået. Det blir tøft for han å få mye spilletid i Rosenborg denne sesongen. Men vi håper utviklingen fortsetter og at han kan returnere til Rosenborg på et senere tidspunkt, sier sportslig leder Micke Dorsin til Rosenborgs nettsider.
Han har spilt fire kamper og scoret ett mål for Rosenborg. Målet kom da han debuterte mot Åfjorden i cupen.

Helland spurt om framtiden i RBK - dette svarer han

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03