Populære sporter
All sport
Vis alt

KBK henter midtbanemann fra Rosenborg

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 14/01/2020 klokken 17:03 GMT+1

21 år gamle Olaus Jair Skarsem har skrevet under på en treårskontrakt.

Olaus Skarsem

Foto: Scanpix

Han var forrige sesong på utlån til Ranheim, og spilte brorparten av kampene i Eliteserien for klubben. Nå ønskes han velkommen til Kristiansund.
– Vi er strålende fornøyd med å få på plass Olaus, som er en spiller vi har fulgt i lang tid. Han er en ung midtbanespiller som har førstelagserfaring med RBK og som presterte godt på lån i Ranheim i Eliteserien i fjor, hvor han spilte 23 kamper, forteller sportslig leder Kenneth Leren til klubbens nettsider.
Der beskrives han som en dynamisk og lettbent midtbanespiller, med kreativitet og god fotballforståelse.
– Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på denne oppgaven. Jeg var vært veldig ivrig på å få til en avtale. Det har vært en lang prosess, og nå er det endelig klart. Jeg har veldig sansen for måten Kristiansund drives som klubb, og jeg tror jeg kan bidra, sier Olaus Skarsem selv.
– Han har spilt en kamp på U21-landslaget, da han også scoret mot Danmark.- Det er viktig at Skarsem får spille videre på det høyeste nivået. Det blir tøft for han å få mye spilletid i Rosenborg denne sesongen. Men vi håper utviklingen fortsetter og at han kan returnere til Rosenborg på et senere tidspunkt, sier sportslig leder Micke Dorsin til Rosenborgs nettsider.
Han har spilt fire kamper og scoret ett mål for Rosenborg. Målet kom da han debuterte mot Åfjorden i cupen.
picture

Helland spurt om framtiden i RBK - dette svarer han

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame