• Søndag: Se Sarpsborg 08 - Brann klokken 20.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Daouda Bambas tid i Brann begynner å utvikle seg til et realt mareritt. Han ble kjøpt i fjor sommer for store penger, et av Branns dyreste kjøp gjennom tidene. Det har blitt spekulert i en overgangssum på rundt ni millioner kroner. Det var Bamba som skulle skyte gullet hjem til Bergen igjen. Slik ble det aldri og faktum er at Bamba nå har blitt et stort problem for Bergens-klubben, både på og utenfor banen.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 PÅ 17:59
Dette er dog ikke noe nytt for ledelsen, og noe Lars Arne Nilsen og gjengen så allerede i fjor høst. Han scoret kun fire mål på høsten og treneren innså at dette var en spillertype som ikke passet inn i hans lagtype. Faktum er at han allerede i vinter var for salg på overgangsmarkedet. Noe som er veldig spesielt da han hadde blitt hentet kun noen måneder tidligere. Brann var da fornøyde med en prislapp på en million euro. Mer eller mindre det samme som de betalt for han. Russiske klubber var inne i bildet, men det ble ikke noe salg.
Saken fortsetter under:
Bambas tid i Brann har vært turbulent og det er ikke rent få ganger han ikke har klart å styre sine følelser og energi. Han brast tidligere i år ut i gråt etter at han ble byttet ut. Det i seg selv er naturligvis ikke noe regelbrudd. Det skal være lov å vise følelser, men kanskje viste han den gang at «jaget» var viktigere enn «laget». I slutten av juni gikk han ut mot lagets spillestil og mente spillerne var hjernevasket.
I september hadde han en grusom albue på Simen Wangberg som renderte i fire kampers karantene. Nå er han også utestengt i helgens kamp mot Sarpsborg 08 grunnet av brudd på interne regler.
Rekken begynner å bli lang og Rune Soltvedt har en tøff jobb foran seg. Til tross for en dyr prislapp har ikke Brann noe valg. Dette ekteskapet har ikke gått som ønsket og når Bamba for ente gang har handlet slik at medspillerne og laget får lide, er valget enkelt. Han må selges ved neste korsvei. Det er den eneste løsningen for spiller og klubb. Dette ekteskapet tror jeg ikke den aller beste terapeuten kan redde.
  • Søndag: Se Sarpsborg 08 - Brann klokken 20.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Sett denne?
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55