Eurosport

Gammel kjenning returnerer til Vålerenga: – Godt å være hjemme igjen

Gammel kjenning returnerer til Vålerenga: – Godt å være hjemme igjen

11/09/2019 09:55Oppdatert 11/09/2019 10:34

Mohammed Fellah skal igjen ikle seg Vålerenga-drakt.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

OSLO (Eurosport.no):

Mohammed Fellah er tilbake der det hele startet. Onsdag ble det klart at 30-åringen vender hjem til Vålerenga på en avtale ut året.

– Det føles deilig. Jeg er glad for å få muligheten til å være tilbake igjen. Det er godt å være hjemme igjen, sier midtbanespilleren til Eurosport.no.

Han smiler og er tydelig fornøyd med å være tilbake i klubben. Han kaller det å komme hjem, selv om han ikke har vært med på flyttingen over til Intility. Før nå.

Men i gangene under tribunen og utenfor garderobeområdet er han avbildet på en slags "Wall of fame", med spillere som er kommet opp gjennom egne rekker. Der henger han på veggen sammen med for eksempel Joshua King, Sander Berge og Harmeet Singh.

Han har slitt med kroppen en lang periode, men planen er nå at han skal jobbe seg opp igjen i gamleklubben. Kanskje mest med tanke på neste sesong, men håpet er å bidra allerede i høst.

– Jeg har ikke spilt kamper på en lang periode nå, men jeg har fått trent godt de siste tre ukene her nå. Formen er litt så som så, men så det tar nok litt tid før jeg er der jeg skal være.

Se hele intervjuet med Fellah og Deila. Saken fortsetter under videoen:

Video - Fellah: – Glad for å få muligheten til å være tilbake igjen

02:55

Nå setter han også sin lit til at Ronny Deila har en plan for ham.

– Ja, først og fremst vet vi at Mohammed er en veldig god spiller, som har vært på et veldig, veldig høyt nivå tidligere. Men han har hatt problemer de siste årene. Så har han vært med og trent med oss, og var litt aktuell for oss før sesongen også. Da ble det ikke noe, men han har vært her nå i tre uker og trent og vi har sett hva han kan. Og så er han en Vålerenga-gutt, det er viktig, sier Deila og legger til:

– Vi tror også at gevinsten om vi før ham ordentlig i gang kan gi oss en topp spiller for neste sesong. Forhåpentlig også litt i år, men vi er vel klare over begge to at når du ikke har spilt fotball på et år, så vil det ta tid. Men at dette er et prosjekt for å prøve å få Fellah tilbake der han har vært før, og så håper vi at det lykkes, for da vet vi at vi har en klassespiller.

Midtbanespilleren spilte 121 kamper for VIF mellom 2006 og 2013.

Sett denne?

Video - Slår tilbake mot børskarakterer: – Driter fullstendig i det

02:03