• Se Strømsgodset - Bodø/Glimt fredag 15. februar klokken 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1.
Ibrahima Wadji ble bortvist fra Haugesunds treningsøkt på Marbella, etter å ha tatt strupetak på målvakt og lagkamerat Herman Børresson Fossdal.
Det er Haugesunds Avis som bringer nyheten tirsdag.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Avisen skriver at roten til opptøyene var at Børresson Fossdal ga en tydelig verbal beskjed til Wadji, etter at den offensive spilleren kom borti ham i en duell. I et opphold senere i økten gikk Wadji bort til den 20 år gamle keeperen Fossdal og tok strupetak på ham.
Lagkamerater brøt inn for å skille de to. Som en følge ble Wadji bortvist fra økten av Haugesund-trener Jostein Grindhaug.
FKH-treneren har ikke besvart Eurosport.nos henvendeler tirsdag, men til h-avis.no sier han at slik oppførsel ikke er akseptabel.
– Det var over streken fordi det er ikke sånn vi vil ha det. Men det er greit å ha sånne situasjoner også. Da får vi snakket om det og jeg får tydeliggjort overfor gruppa hva jeg aksepterer, sier Grindhaug, og legger til at Wadji forstod tilsnakket han fikk og den påfølgende bortvisningen.
Eurosports fotballekspert mener det ikke er greit når lagkamerater går løs på hverandre på trening.
– Det forteller om en innlevelse på trening, men det er selvsagt ikke greit. Samtidig tipper jeg FKH, som de fleste lag, har erfaring med slike situasjoner. De kommer til å løse det, sier Skullerud.
– At Wadji ble bortvist fra treningen synes jeg høres ut som en ryddig måte å gjøre det på. Også tipper jeg det shakes hender etterpå. Men man må huske at det i en prestasjonsgruppe gjerne er et sett av verdier og regler som gjelder og som man må forholde seg til, sier fotballeksperten om hendelsen.
Wadji kom først på lån fra Molde til FK Haugesund i sommer. Der gjorde han stor suksess blant annet med å score seks mål på tolv kamper. FKH gjorde det tidlig klart at de ønsket å gjøre overganen permanent, og 4. desember ble spilleren bekreftet som FKH-eiendom.
Haugesund serieåpner på bortebane mot Strømsgodset 31. mars. Kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Pluss.
  • Se Strømsgodset - Bodø/Glimt fredag 15. februar klokken 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03